ΑΕΚ: Ατομικό ο Γαλανόπουλος, τραυματίστηκε ο Σαρδέλης

ΑΕΚ: Ατομικό ο Γαλανόπουλος, τραυματίστηκε ο Σαρδέλης

Gazzetta team
ΑΕΚ: Ατομικό ο Γαλανόπουλος, τραυματίστηκε ο Σαρδέλης

bet365

Αποκατάσταση έκαναν τη Δευτέρα όσοι παίκτες της ΑΕΚ αγωνίστηκαν με τον Άρη, ενώ ο Γιάννης Σαρδέλης τραυματίστηκε και θα υποβληθεί σε εξετάσεις.

Το πρόγραμμα της Δευτέρας (6/7) στα Σπάτα για τους παίκτες της ΑΕΚ περιελάμβανε αποκατάσταση για εκείνους που αγωνίστηκαν στο Κλεάνθης Βικελίδης, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά.

Ο Κώστας Γαλανόπουλος συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα, ενώ ο νεαρός Γιάννης Σαρδέλης σε μια φάση του οικογενειακού διτέρματος τραυματίστηκε και θα μεταβεί στο Ιατρικό Κέντρο για εξετάσεις και απεικονιστικό έλεγχο.

Η προπόνηση της Τρίτης (7/7) είναι προγραμματισμένη στις 19:00 στα Σπάτα και αμέσως μετά θα ανακοινωθεί η αποστολή από τον Μάσιμο Καρέρα για τον εντός έδρας αγώνα με τον ΟΦΗ που ακολουθεί την Τετάρτη (8/7).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα