Βόκολος: «Πολύ σημαντικός βαθμός για εμάς»

Gazzetta team
Βόκολος: «Πολύ σημαντικός βαθμός για εμάς»

bet365

Για σημαντικό βαθμό για την ομάδα του έκανε λόγο ο τεχνικός του Πανιωνίου, Λεωνίδας Βόκολος μιλώντας μετά το 0-0 με την ΑΕΛ στο AEL FC Arena.

Ακόμα έναν σημαντικό βαθμό στην προσπάθεια που κάνει για να παραμείνει στην κατηγορία πρόσθεσε ο Πανιώνιος με το εκτός έδρας 0-0 στο ματς με την ΑΕΛ. Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο τεχνικός των «κυανέρυθρων», Λεωνίδας Βόκολος μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε τα εξής: «Πολύ σημαντικός βαθμός για εμάς στο σημείο που βρισκόμαστε κάθε βαθμός είναι πολύ σημαντικός. Σε δύσκολες συνθήκες ατυχήσαμε να μείνουμε δέκα ποδοσφαιριστές από πολύ νωρίς, αλλάξαμε τα σχέδια μας. Αλλά τα παιδιά αξίζουν συγχαρητήρια για την προσπάθεια μας μας έχουμε δύο παιχνίδια μπροστά μας τα οποία είναι τελικοί».

Για το πόσο σημαντική ήταν η αποβολή: «Αλλάξαμε τα σχέδια μας από πολύ νωρίς και μας επηρέασε».

Για το αν ελπίζουν πως θα πετύχουν στο τέλος: «Όσα αυτά τα παιδιά δίνουν αυτό που δίνουν μέσα στο γήπεδο είμαστε όχι απλά αισιόδοξοι αλλά ευτυχισμένοι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα