Ο Μπαγκαλιάνης κερδίζει μια θέση στο πλάνο

Ο Μπαγκαλιάνης κερδίζει μια θέση στο πλάνο

Ο Μπαγκαλιάνης κερδίζει μια θέση στο πλάνο

bet365

Στη… μαυρίλα που παρουσιάζει ο Άρης σε αγωνιστικό επίπεδο, προέκυψε και το φωτεινό παράδειγμα του νεαρού Πέτρου Μπαγκαλιάνη ο οποίος με τις εμφανίσεις του έστειλε μήνυμα στον Μίκαελ Ένινγκ και κερδίζει μια θέση στο πλάνο της επόμενης χρονιάς.
Υπό διαφορετικές συνθήκες, προφανώς, δεν θα είχε αποκτήσει ρόλο βασικού και αναντικατάστατου. Η λειψανδρία σε επίπεδο αριθμού παικτών οδήγησε τον Μίκαελ Ένινγκ σε αλχημείες και φυσικά στην απόφαση παράδοσης φανέλας βασικού στον 19χρονο Πέτρο Μπαγκαλιάνη. Οι πρώτες εντυπώσεις χαρακτηρίζονται κάτι παραπάνω από ενθαρρυντικές κι εφόσον ο νεαρός στόπερ συνεχίσει με την ίδια επαγγελματική και αγωνιστική προσήλωση, είναι ξεκάθαρο ότι θα κερδίσει μια θέση στο πλάνο της επόμενης χρονιάς, με πιο σημαντικό ρόλο από αυτόν που συνήθως έχουν ποδοσφαιριστές της δικής του ηλικίας.

Ο νεαρός στοιχειοθετεί το βασικό κέρδος για τον Άρη από τους μέχρι στιγμής αγώνες των Playoffs. Πήρε λίγα λεπτά συμμετοχής στην πρεμιέρα της τελικής φάσης και στο παιχνίδι απέναντι στον ΟΦΗ, για να ακολουθήσουν οι δύσκολες αποστολές κόντρα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ. Στην πρώτη περίπτωση πήγε «πάνω» στον Μακέντα και στη δεύτερη, ο βασικός χώρος ευθύνης του ήταν στην πλευρά του Λιβάγια. Το επίπεδο ανταπόκρισής του ήταν ανώτερο του αναμενόμενου υπό την έννοια ότι δεν είχε αγωνιστικά λεπτά στα πόδια του, κλήθηκε σε μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδο και σε μια ομάδα η οποία (μεταξύ άλλων) έχει ξεμείνει και από ενέργεια. Ειδικά στον χθεσινό (5/7) αγώνα με την ΑΕΚ.

Πέραν αυτών, ο Μπαγκαλιάνης προέρχεται από τα σπλάχνα του Άρη καθώς πριν από την υπογραφή του πρώτου επαγγελματικού συμβολαίου (λήγει το καλοκαίρι του 2022), μέτρησε σχεδόν μια δεκαετία στα τμήματα υποδομής από τα οποία οι «κίτρινοι» οφείλουν να αντλήσουν παίκτες τόσο για την αγωνιστική όσο και για την οικονομική υγεία τους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα