Φερέιρα: «Θέλουμε παίκτες σαν τον Μιχαηλίδη»

Gazzetta team
Φερέιρα: «Θέλουμε παίκτες σαν τον Μιχαηλίδη»

bet365

Ο Αμπέλ Φερέιρα δεν ήταν ευχαριστημένος από το 2-2 για τον ΠΑΟΚ στον αγώνα με τον ΟΦΗ και στάθηκε στην προσφορά του νεαρού Μιχαηλίδη, που έβαλε και γκολ.
Ο Αμπέλ Φερέιρα είπε στη NOVA για:
Το ματς: Πράγματι πήγαμε καλά αρχικά αλλά μετά ο αντίπαλος άρχισε να παίρνει μέτρα. Ενώ το γκολ έπρεπε να μας απελευθερώσει μας έβγαλε νευρικότητα. Η είσοδος νέων παικτών μας έδωσε φρεσκάδα. Οι αντίπαλοι κλείστηκαν μετά την αποβολή. Κυνηγήσαμε το γκολ μέχρι τέλους. Να κοιτάξουμε μπροστά.
Το αποτέλεσμα: Θέλαμε τη νίκη ωστόσο δεν τα καταφέραμε. Προσπαθήσαμε και μπήκαμε στο ματς για να κερδίσουμε. Οι παίκτες από τις αλλαγές έδωσαν φρέσκα πόδια. Έδωσαν όλη τους την ενέργεια. Δυστυχώς αυτό δεν ήταν αρκετό.
Τον Μιχαηλίδη: Εμείς προσπαθούμε για το καλύτερο με όσους έχουμε στην διάθεσή μας. Έχουμε πει ότι θέλουμε δύο παίκτες ισάξιους σε κάθε θέση. Ο Μιχαηλίδης έδωσε νεύρο, διάθεση, τρεξίματα και ενέργεια. Αυτό χρειάζεται η ομάδα. Παίκτες σαν τον Μιχαηλίδη και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι για εκείνον. Για τους τραυματίες δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι.
Τους τραυματίες: Δεν μπορώ να λέω πότε θα επιστρέψουν. Οι νέοι παίκτες έχουν δώσει απαντήσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα