Στην Κρήτη ένα από τα τελευταία χαρτιά του ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Στην Κρήτη ένα από τα τελευταία χαρτιά του ΠΑΟΚ

bet365

Ο ΠΑΟΚ παίζει ένα από τα τελευταία του χαρτιά για την δεύτερη θέση που οδηγεί στο Champions League κόντρα στον ΟΦΗ, την ώρα που στην Τρίπολη, Αστέρας και Βόλος δίνουν ραντεβού με έπαθλο το γόητρο.

Ο Αστέρας Τρίπολης φιλοξενεί τον Βόλο σε ένα παιχνίδι που οι προπονητές των δύο ομάδων θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν παίκτες για τη νέα σεζόν. Ήδη και στους δύο συλλόγους έχει ξεκινήσει ο προγραμματισμός με ποδοσφαιριστές να αποχωρούν και νεαρούς να παίρνουν χρόνο συμμετοχής. Στους γηπεδούχους, οι Μπαράλες, Βαλιέντε, Σουάρεθ και Ιγκλέσιας παραμένουν εκτός. Από την πλευρά της η ομάδα του Βόλου ταξίδεψε στην Τρίπολη χωρίς τον τραυματία Τσαούση και τον Ντεντάκη και με μόλις 17 παίκτες.

Στο άλλο ματς του Σαββάτου, ο ΠΑΟΚ παίζει στην Κρήτη τις τελευταίες του ελπίδες για την δεύτερη θέση. Ο Δικέφαλος του Βορρά προέρχεται από την εντός έδρας ήττα από την ΑΕΚ η οποία συνδυάστηκε και με άσχημη εμφάνιση. Πλέον ο Άμπελ Φερέιρα βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα και το μέλλον του στον σύλλογο είναι δυσοίωνο. Στα αγωνιστικά, εκτός παραμένουν οι Βιεϊρίνια και Πέλκας, μαζί με τους μακροχρόνιους. Από την πλευρά του ο ΟΦΗ το πάλεψε στο Καραϊσκάκη κόντρα στον Ολυμπιακό, αλλά ηττήθηκε με 2-1. Οι Κρητικοί ψάχνουν για την πρώτη τους νίκη στα play offs. Εκτός παραμένει ο Σεμέδο που έχει υποστεί θλάση και οι μακροχρόνια απόντες Τσιλιανίδης και Σόουζα.

19:15 Αστέρας Τρίπολης – Βόλος (NS1)
21:30 ΟΦΗ - ΠΑΟΚ (NS2)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα