Καρέρα: «Αν μπούμε με τον Άρη νομίζοντας ότι έχουμε κερδίσει τότε θα χάσουμε»

Gazzetta team
Καρέρα: «Αν μπούμε με τον Άρη νομίζοντας ότι έχουμε κερδίσει τότε θα χάσουμε»
Ο τεχνικός της ΑΕΚ θέλει να δει τους παίκτες του με τη νοοτροπία νικητή από το ξεκίνημα του αγώνα με τον Άρη και να μην υποτιμήσουν τον αντίπαλο.

Ο Μάσιμο Καρέρα μίλησε στη NOVA ενόψει της αναμέτρησης στο Κλεάνθης Βικελίδης υπογραμμίζοντας πως η ΑΕΚ θα πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσει τον Άρη αλλιώς η νίκη επί του ΠΑΟΚ δεν θα έχει σημασία. Ο Ιταλός τεχνικός επισήμανε πως οι παίκτες του δεν πρέπει να υποτιμήσουν τον αντίπαλο και ότι απαιτείται να έχουν τη νοοτροπία του νικητή από το ξεκίνημα, αλλιώς δεν θα φύγουν με το διπλό.

Αναλυτικά όσα είπε ο Καρέρα:

Για τη νίκη στην Τούμπα: «Είχαμε ετοιμαστεί σωστά. Ξέραμε ότι θα ήταν ένας δύσκολος αγώνας. Τώρα αφήνουμε το ματς αυτό πίσω και βλέπουμε αυτό με τον Άρη, που θα είναι επίσης δύσκολο και θα πρέπει να έχουμε την ένταση και την όρεξη που απαιτείται».

Για το αν έδειξε η ΑΕΚ στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ότι είχε τα στοιχεία που της έλειψαν από προηγούμενα ματς: «Πρέπει να σκεφτούμε το επόμενο ματς. Το προηγούμενο πέρασε, ήταν μια καλή νίκη. Θέλει καιρό να ανακτήσουμε τη φυσική κατάσταση, αλλά πλέον είναι σημαντικό το ματς της Κυριακής, γιατί αν δεν κερδίσουμε, η προηγούμενη νίκη δεν θα έχει σημασία».

Για το πόσο σημαντικό για τη συνέχεια είναι το γεγονός ότι η ΑΕΚ νίκησε στην Τούμπα τον ΠΑΟΚ: «Ήταν σημαντική νίκη και έχω δώσει συγχαρητήρια στα παιδιά. Τώρα το σημαντικό είναι να έχουμε την όρεξη, τη σωστή ψυχική και φυσική κατάσταση για τα επόμενα ματς, αλλιώς δεν θα έχει σημασία η νίκη μας στο τελευταίο παιχνίδι».

Για το αν περιμένει κάτι διαφορετικό από τον Άρη λόγω και των απουσιών που έχει η ομάδα της Θεσσαλονίκης: «Αν μπούμε εκεί και πιστεύουμε ότι έχουμε ήδη κερδίσει, θα χάσουμε. Πρέπει να μπούμε με τη σωστή ένταση και αν νομίσουμε ότι είναι εύκολος αγώνας, τότε όσα έχουμε πετύχει δεν θα έχουν σημασία».

Για το αν σκέφτεται να ξεκουράσει από εδώ και πέρα ορισμένους παίκτες: «Στο μυαλό μου έχω μόνο τη νίκη. Σε κάθε παιχνίδι διαλέγω το σχήμα και τους παίκτες που πιστεύω ότι θα αντεπεξέλθουν καλύτερα και το σημαντικό είναι να πάρουμε τη νίκη».

SUPERLEAGUE NEWS FEED