ΠΑΟΚ: Αντίστροφη μέτρηση για την εκδίκαση στο CAS

ΠΑΟΚ: Αντίστροφη μέτρηση για την εκδίκαση στο CAS

bet365

Το Ανώτατο Αθλητικό Διαιτητικό Δικαστήριο της Λοζάνης ανακοίνωσε και επίσημα την διεξαγωγή της εκδίκασης που αφορά την υπόθεση πολυϊδιοκτησίας για τη Δευτέρα (6/7).

To CAS, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του, ανακοίνωσε τις υποθέσεις που θα απασχολήσουν τους δικαστές-διαιτητές με αυτή που αφορά τρεις ελληνικές ομάδες (ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός, Ξάνθη) και την ΕΠΟ να βρίσκεται ψηλά σ’ ότι αφορά τις εκδικάσεις που θα γίνουν τη Δευτέρα (6/7) στη Λοζάνη.

Ετσι, σε λίγα 24ωρα το ενδιαφέρον θα μεταφερθεί στην Ελβετία, όπου το Ανώτατο Αθλητικό Διαιτητικό Δικαστήριο θα ασχοληθεί και θα δικάσει την υπόθεση πολυϊδιοκτησίας.

Πρόκειται για δύο προσφυγές που θα συνεκδικαστούν στο CAS. Η πρώτη αφορά τον ΠΑΟΚ και στρέφεται κατά της απόφασης της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ και η δεύτερη είναι του Ολυμπιακού κατά της ΕΠΟ και των δύο ομάδων (ΠΑΟΚ και Ξάνθης).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα