Άρης και Σούντγκρεν θα ψάξουν το συναινετικό διαζύγιο

Άρης και Σούντγκρεν θα ψάξουν το συναινετικό διαζύγιο

Άρης και Σούντγκρεν θα ψάξουν το συναινετικό διαζύγιο

bet365

Μετά την άρνηση του Ντάνιελ Σούντγκρεν να αγωνιστεί απέναντι στον Παναθηναϊκό, είναι προφανές ότι ο Άρης θα ψάξει τη συναινετική λύση με τον Σουηδό ποδοσφαιριστή.

Αυτή η σχέση μπορεί να χαρακτηριστεί περιπετειώδης διότι εδώ και τουλάχιστον οκτώ μήνες βρίσκεται σε καθεστώς κρίσης. Η αλήθεια είναι ότι αυτή άρχισε πριν από εκείνο τον αγώνα με τον ΟΦΗ στην Κρήτη όπου ουσιαστικά έκλεισε ο πρώτος κύκλος παρουσίας του Σουηδού ποδοσφαιριστή στην ομάδα. Μέχρι τότε, ο Ντάνιελ Σούντγκρεν ήταν βασικό στέλεχος της ομάδας.

Η διατήρησή του στην 11αδα ήταν περισσότερο ζήτημα ανάγκης και λιγότερο εμπιστοσύνης καθώς ελλείψει άλλου δεξιού οπισθοφύλακα, ο Μίκαελ Ένινγκ υποχρεώθηκε να επενδύσει ακόμη περισσότερο στον 29χρονο ποδοσφαιριστή. Ωστόσο, η απόδοσή του στον αγώνα με τον ΟΦΗ τον οδήγησε στην απόφαση ριζικών αλλαγών, τη μεταφορά του Λίντσεϊ Ροζ στο δεξί πλευρό της άμυνας και την παραχώρηση θέσης βασικού στον Γιώργο Δεληζήση.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, αυτή η απόφαση κλόνισε τη σχέση του ποδοσφαιριστή με την ομάδα και κυρίως με τον προπονητή του καθώς δεν την αποδέχτηκε, με συνέπεια να ακολουθήσουν κι άλλα περιστατικά όπου ο Σούντγκρεν δεν έκρυψε την απροθυμία συμβιβασμού με τον νέο αγωνιστικό ρόλο. Παράλληλα με τα οικονομικά ζητήματα που ανέφερε ο ίδιος στη συνέντευξή του, σταδιακά ο ποδοσφαιριστής βγήκε από το rotation της ομάδας και μετά τον αγώνα με τον ΟΦΗ δεν πήρε περισσότερες από τρεις συμμετοχές.

Δύο γεμάτα 90πτα απέναντι σε Πανιώνιο και Ατρόμητο στο «Κλ. Βικελίδης», ενώ είχε περάσει ως αλλαγή στις καθυστερήσεις του αγώνα Κυπέλλου με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Για να φθάσουμε στο σήμερα, στον τελευταίο αγώνα απέναντι στον Παναθηναϊκό και αφού αρχικά επικαλέστηκε πρόβλημα τραυματισμού το οποίο δεν διαπιστώθηκε από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας, ο Ντάνιελ Σούντγκρεν ομολόγησε ότι δεν θέλει πλέον να αγωνιστεί με την ομάδα. Μέχρι στιγμής δεν έχει προκύψει ούτε ένα στοιχείο το οποίο μπορεί να οδηγήσει στην εκτίμηση περί ανατροπής των δεδομένων στην περίπτωσή του.

Αυτό που προκύπτει είναι ότι με τη λήξη του πρωταθλήματος, οι δύο πλευρές θα καθίσουν στο ίδιο τραπέζι ούτως ώστε να βρουν μια συναινετική λύση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα