Παναθηναϊκός: «Δένει» τον Χατζηθεοδωρίδη, καλύτερη πρόταση περιμένει ο Σένκεφελντ

Παναθηναϊκός: «Δένει» τον Χατζηθεοδωρίδη, καλύτερη πρόταση περιμένει ο Σένκεφελντ

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: «Δένει» τον Χατζηθεοδωρίδη, καλύτερη πρόταση περιμένει ο Σένκεφελντ

bet365

Ο Παναθηναϊκός ξεκινά άμεσα τις συζητήσεις για νέο συμβόλαιο στον Έλληνα μπακ, ο οποίος αναμένεται να έχει ενεργό ρόλο την ερχόμενη σεζόν. Την αντιπρόταση του «τριφυλλιού» αναμένει ο Ολλανδός στόπερ.

Το πλάνο που υπάρχει αυτή την στιγμή στον Παναθηναϊκό για την νέα αγωνιστική περίοδο, δεν περιλαμβάνει μεταγραφή στο αριστερό άκρο της άμυνας, αλλά εμπιστοσύνη στον Ηλία Χατζηθεοδωρίδη για βασική λύση και στον Βασίλη Ζαγαρίτη για μπακ-απ. Φυσικά τα δεδομένα αλλάζουν κατά την διάρκεια μίας προετοιμασίας, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως έρχεται νέος προπονητής(Ντάνι Πογιάτος) ωστόσο, ο Τσάβι Ρόκα θέλει να «ποντάρει» στον Έλληνα μπακ, ώστε να υπάρχει και το ελληνικό στοιχείο στην ενδεκάδα της σεζόν που έρχεται.

Το συμβόλαιο του 23χρονου ακραίου αμυντικού ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2021 και στο «πράσινο στρατόπεδο» αναμένεται να ξεκινήσουν άμεσα τις συζητήσεις με τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή για την πρόωρη επέκταση της σύμβασης που θα «δένει» τον Χατζηθεοδωρίδη στο «τριφύλλι».

Οι απολαβές του παίκτη στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου άγγιζαν τις 100.000 ευρώ και η λογική λέει πως θα υπάρξει μία αύξηση στις αποδοχές αλλά και στα μπόνους του για να προκύψει συμφωνία. Φυσικά, το οικονομικό φαντάζει απίθανο να δημιουργήσει πρόβλημα στις διαπραγματεύσεις, από την στιγμή που παρουσιάζεται μία πολύ μεγάλη ευκαιρία στον ποδοσφαιριστή, ώστε να καθιερωθεί στον Παναθηναϊκό!

Στην αναμονή για νέα πρόταση ο Σένκεφελντ

Ο Παναθηναϊκός βρήκε στο πρόσωπο του Μπαρτ Σένκεφελντ τον ηγέτη στα μετόπισθεν που του έλειπε και εδώ και καιρό έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις για να επεκταθεί το συμβόλαιο του Ολλανδού που λήγει το καλοκαίρι του 2021. Στις συζητήσεις έχει προκύψει διαφορά αλλά όχι τόσο μεγάλη, είναι μία διαφορά που μπορεί να καλυφθεί με εκατέρωθεν υποχωρήσεις. Όπως έχουμε αναφέρει τα «θέλω» του Σένκεφελντ είναι συγκεκριμένα και η πλευρά του ποδοσφαιριστή περιμένει την αντιπρόταση των «πρασίνων» για να ανοίξει και πάλι ο κύκλος των διαπραγματεύσεων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα