Μαρτίνς: «Αφιερώνω τον τίτλο στον πατέρα μου, είναι μια θεϊκή σεζόν»

Gazzetta team
Μαρτίνς: «Αφιερώνω τον τίτλο στον πατέρα μου, είναι μια θεϊκή σεζόν»

bet365

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού αφιέρωσε τον τίτλο στον πατέρα του, τον οποίο έχασε νωρίς, και τόνισε πως οι ερυθρόλευκοι είχαν το πνεύμα του πρωταθλητή κάνοντας μια «θεϊκή» σεζόν.

Ο Μαρτίνς αφού εισέπραξε μπουγέλο από τους παίκτες του Ολυμπιακού την ώρα που πήγε να μιλήσει στη NOVA μετά τη νίκη επί του ΟΦΗ, στη συνέχεια υπογράμμισε:

«Είναι δύσκολο να πανηγυρίζουμε τον 45ο τίτλο χωρίς τους φιλάθλους μας. Είμαστε λυπημένοι που δεν μπορούμε να τον γιορτάσουμε δίπλα τους. Θέλω να το αφιερώσω σε ανθρώπους που δεν είναι κοντά μου. Στην οικογένειά μου και κυρίως στον πατέρα μου που πέθανε νέος», προσθέτοντας έπειτα:

«Είχαμε τα πάντα. Είχαμε το πνεύμα του πρωταθλητή. Πολύ καλή ποιότητα και θα συνεχίσουμε να τα έχουμε. Όλα οφείλονται στην δουλειά. Είχαμε εμπόδια και πολλές ατυχίες. Είχαμε πολλά στοιχεία που μας έφτασαν έως εδώ. Δύναμη, ποιότητα και δουλειά. Είναι μία θεϊκή σεζόν. Είμαι πολύ περήφανος για τους παίκτες μου και τους ευχαριστώ για όσα έμαθα δίπλα τους. Είναι μία θεϊκή σεζόν».

Στη συνέχεια ο Μαρτίνς τόνισε: «Η ομάδα είναι πολύ καινούρια. Έχει γίνει πολύ καλή δουλειά. Ο πρόεδρος είναι πολύ έξυπνος άνθρωπος και του αφιερώνουμε τον τίτλο. Ο Ολυμπιακός ήθελε χρόνο όμως φάνηκαν έντονα τα δείγματα και για αυτό το καταφέραμε φέτος. Υπάρχει έξυπνος και σοφός κριτής, ο κόσμος. Από πέρυσι είχε δει την δουλειά. Τους ευχαριστούμε πολύ. Ο κόσμος έβλεπε την προσπάθεια και πίστευε και τους ευχαριστούμε πολύ γιατί ήταν πάντα μαζί μας».

Τέλος υποστήριξε: Δεν σταματάμε πουθενά, συνεχίζουμε να δουλεύουμε ξέρουμε πως θα ονειρευτούμε και θα προσπαθήσουμε να το πετύχουμε. Θέλουμε να πάμε σε έναν ευρωπαϊκό τελικό αυτό είναι το όνειρό μας».

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE NEWS FEED