Παναθηναϊκός-Άρης: Ο Κουρμπέλης... αφιέρωσε το γκολ στον Ματίγια μετά από «κοκορομαχία»!

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός-Άρης: Ο Κουρμπέλης... αφιέρωσε το γκολ στον Ματίγια μετά από «κοκορομαχία»!

bet365

Κουρμπέλης και Ματίγια αρπάχτηκαν, ο Ισπανός έφτυσε τον αρχηγό του Παναθηναϊκού και εκείνος όταν σκόραρε για το 1-0 την «είπε» στον παίκτη του Άρη!

Xαμός στο ΟΑΚΑ στο τέλος του πρώτου μέρους στο Παναθηναϊκός-Άρης! Ο Δημήτρης Κουρμπέλης είχε «κοκορομαχία» και ανταλλαγή «γαλλικών» για αρκετή ώρα με τον Χαβιέ Ματίγια. Οι δύο μέσοι όσο περνούσε η ώρα, τόσο περισσότερο «τσίτωνε» ο ένας τον άλλον μέχρι την στιγμή που το «τριφύλι» άνοιξε το σκορ. Ο Κουρμπέλης έκλεψε την μπάλα στην μεσαία γραμμή από τον Ισπανό, προχώρησε κάθετα προς την αντίπαλη εστία και με σουτ έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο πλεκτό.

Μετά την επίτευξη του τέρματος, ο διεθνής άσος έφυγε... σφαίρα προς τον αντίπαλο χαφ και με την χαρακτηριστική κίνηση των χεριών του έδειξε πως «μιλάς πολύ, μιλάς πολύ». Οι δύο παίκτες έφτασαν και πάλι μια ανάσα από το να πιαστούν στα χέρια, όμως, η παρέμβαση των ψυχραιμοτέρων έδωσε τέλος σε αυτή την μίνι... βεντέτα ανάμεσα στους δύο παίκτες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα