Παναθηναϊκός – Άρης: Δεύτερο γκολ του Καμπετσή που ακυρώνεται λόγω VAR σε 5 μέρες!

Gazzetta team
Παναθηναϊκός – Άρης: Δεύτερο γκολ του Καμπετσή που ακυρώνεται λόγω VAR σε 5 μέρες!

bet365

Ο Αργύρης Καμπετσής έχει κάθε λόγο να τα έχει με την τύχη του, καθώς σε διάστημα πέντε ημερών βλέπει να του ακυρώνονται δύο γκολ, χωρίς να φέρει ευθύνη ο ίδιος!

Απίστευτη... γκαντεμιά για τον Αργύρη Καμπετσή στα τελευταία δύο παιχνίδια του Παναθηναϊκού! Ο Έλληνας επιθετικός, κατάφερε να βρει δίχτυα και στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, αλλά και σε αυτό με τον Άρη, όμως κανένα τέρμα δεν μέτρησε λόγω VAR! Παρότι σε αμφότερα το... πανηγύρισε αρχικά με την ψυχή του, μιας και και θα ήταν το πρώτο του στην τρέχουσα περίοδο!

Στη Κρήτη, το τέρμα του ακυρώθηκε εξαιτίας του Περέα που είχε βρει την μπάλα με το χέρι πριν φτάσει στον 21χρονο επιθετικό, ενώ κόντρα στον Άρη, δόθηκε φάουλ του Μακέντα πάνω στον Μαρτίνες! Με το δίκιο του ο νεαρός επιθετικός μπορεί να τα έχει με τον VAR αυτές τις ημέρες!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα