Εμμανουηλίδης: Το «αντίο» στον Πανιώνιο και το «επιστροφή στα πράσινα» για τον Παναθηναϊκό (pics)

Gazzetta team
Εμμανουηλίδης: Το «αντίο» στον Πανιώνιο και το «επιστροφή στα πράσινα» για τον Παναθηναϊκό (pics)

bet365

Ο δανεισμός του Δημήτρη Εμμανουηλίδη από τον Παναθηναϊκό στον Πανιώνιο ολοκληρώθηκε την Τρίτη, με τον ποδοσφαιριστή από το πρωί της Τετάρτης να είναι και πάλι ποδοσφαιριστής του «τριφυλλιού». Μάλιστα, αποχαιρέτησε την ομάδα της Νέας Σμύρνης με μήνυμα στο Instagram, ενώ έγραψε και για την επιστροφή του στα πράσινα.

Στον Παναθηναϊκό επέστρεψε μετά το τέλος του δανεισμού του ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης. Την Τρίτη, ο νεαρός εξτρέμ ολοκλήρωσε το συμβόλαιό του με τον Πανιώνιο και πλέον έχει επιστρέψει στους «πράσινους».

Ο ίδιος, είπε το δικό του... αντίο στην ομάδα της Νέας Σμύρνης με ένα story στο Instagram όπου έγραψε: «Είναι ώρα να πούμε αντίο... Μια χρονιά γεμάτη δυνατά συναισθήματα και συνεχείς μάχες για εμένα έφτασε στο τέλος της... Ευχαριστώ την ιστορική ομάδα του Πανιώνιου και όλους μέσα στον οργανισμό για όλα αυτά που ζήσαμε έως σήμερα... Είμαι σίγουρος ότι ο στόχος που είχαμε βάλει στην αρχή της χρονιάς θα επιτευχθεί γιατί το αξίζουμε... Σίγουρα ο σύλλογος θα βρει γρήγορα τον δρόμο του γιατί του αξίζουν τα καλύτερα... Και τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τους φιλάθλους του Πανιώνιου που όλη την χρονιά παρόλες τις δυσκολίες ήταν δίπλα μας καθημερινά... Σας ευχαριστώ πολύ για όλα...».

Αμέσως μετά το μήνυμά του αυτό, ανέβασε φωτογραφία με την φανέλα του Παναθηναϊκού, όπου έγραψε: «Πίσω στα πράσινα»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα