ΠΑΟΚ: Το «ευχαριστώ» του Κρέσπο και η επιστροφή (pic-vid)

ΠΑΟΚ: Το «ευχαριστώ» του Κρέσπο και η επιστροφή (pic-vid)

ΠΑΟΚ: Το «ευχαριστώ» του Κρέσπο και η επιστροφή (pic-vid)

bet365

Ο Ισπανός στόπερ έκανε μετά από πέντε μήνες την πρώτη του προπόνηση μαζί με την υπόλοιπη ομάδα του ΠΑΟΚ και βρίσκεται πολύ κοντά στην πλήρη επιστροφή του στην αγωνιστική δράση.

Το απόγευμα της Τρίτης (30/6) ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο πραγματοποίησε την πρώτη του ολοκληρωμένη προπόνηση μαζί με την υπόλοιπη ομάδα του ΠΑΟΚ και όλα δείχνουν ότι ο τραυματισμός του ανήκει στο παρελθόν.

Ένας τραυματισμός (με υποτροπή) που τον κράτησε πέντε μήνες μακριά από τα γήπεδα γι’ αυτό και ο Ισπανός αμυντικός αισθάνθηκε την ανάγκη να πει το δικό του «ευχαριστώ» σε όλους όσους του στάθηκαν και ήταν δίπλα του.

«Πρώτη ολοκληρωμένη προπόνηση με τους συμπαίκτες μου μετά από πέντε μήνες. Ήταν μία δύσκολη περίοδος αλλά ήρθε η ώρα να πω ευχαριστώ», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα