Άρης: Ο «λογαριασμός» των 600.000 ευρώ και η νέα κουβέντα με Ματίγια

Άρης: Ο «λογαριασμός» των 600.000 ευρώ και η νέα κουβέντα με Ματίγια

Άρης: Ο «λογαριασμός» των 600.000 ευρώ και η νέα κουβέντα με Ματίγια

bet365

Το τελευταίο 48ώρο ήταν απολύτως διδακτικό για τον Άρη διότι αναδείχθηκε ποιοι παίκτες ήθελαν πραγματικά να μείνουν στην ομάδα, μέσα σ’ αυτούς είναι ο Χαβιέρ Ματίγια με τον οποίον άνοιξε συζήτηση επί νέας βάσης.

Στην τελευταία ενημέρωση που παρείχε η ΠΑΕ Άρης στους παίκτες επί του πλάνου των πληρωμών για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, αυτή περιλάμβανε (κι έγινε) καταβολή 600.000 ευρώ από τον Θόδωρο Καρυπίδη μέχρι τα τέλη του Ιούνη και εξόφληση των συμβολαίων (συμπεριλαμβανομένων και των μειώσεων λόγω της πανδημίας του κορονοϊού) μετά τη λήξη των Playoffs.

Η συντριπτική πλειοψηφία των παικτών έκανε αποδεκτό αυτό το πλάνο πληρωμής, άλλοι όμως έδειξαν ευθύς εξαρχής τις προθέσεις τους καθώς ήταν κάθε αντίθετοι τόσο στη μείωση των αποδοχών τους όσο και στο οργανόγραμμα των πληρωμών. Συνέπεια αυτής της κατάστασης ήταν, στις τελευταίες 48 ώρες, να γίνει ένα είδος «μπρά ντε φερ», γι’ αυτό εξάλλου υπήρξε διαδοχική εναλλαγή των δεδομένων. Σε αυτό το πλαίσιο υπήρξαν κι αυτοί οι οποίοι απαίτησαν το σύνολο των χρημάτων «μπροστά» για να δεχθούν να αγωνιστούν στα έξι εναπομείναντα παιχνίδια των Playoffs. Τούτο θα προκαλούσε νέες ανισορροπίες και τελικώς αυτή η απαίτηση δεν πέρασε.

Υπήρξε όμως και η κατηγορία των παικτών οι οποίοι έδειξαν κατανόηση στην περίσταση και στη συγκεκριμένη κατηγορία ανήκουν σίγουρα οι Χαβιέρ Ματίγια, Μπρούνο Γκάμα και Μιχάι Κόρχουτ. Είναι σαφές ότι αυτό θα εκτιμηθεί αναλόγως από τους ανθρώπους του Άρη και σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr ήδη η συζήτηση με τον Ματίγια μπήκε σε νέα βάση. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι πραγματοποιήθηκε νέα συνάντηση μεταξύ του Ισπανού με τους ανθρώπους του Άρη στο τελευταίο 48ώρο με σκοπό να γεφυρωθεί η απόσταση που χωρίζει τις δύο πλευρές. Δεδομένης της πρόθεσης για μια νέα αρχή και της επιβολής οριστικού τέλους στην περίοδο των οικονομικών ανισορροπιών (σε επίπεδο συμβολαίων), στον έμπειρο μέσο εξηγήθηκε ότι η πρόταση που του κατατέθηκε δείχνει τον βαθμό αναγνώρισης της προσφοράς του και ότι σε τελική ανάλυση, αυτά μπορεί να προσφέρει ο σύλλογος.

Είναι εξίσου προφανές ότι η υπόθεση του Ματίγια δεν έχει τελειώσει, μάλλον άνοιξε ένας νέος κύκλος συζητήσεων και αυτό που σημειώθηκε επίσης στον «El Mago» είναι ότι δεν χρειάζεται να αποφασίσει εντός των επόμενων 2-3 ημερών. Αυτή η αλλαγή έχει να κάνει με τη στάση που κράτησε στο προηγούμενο διάστημα. Για την ακρίβεια αυτό ήταν απολύτως διδακτικό για τους «κίτρινους» διότι αναδείχθηκε ποιοι πραγματικά είχαν επιθυμία παραμονής στον σύλλογο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα