ΟΦΗ: Μέχρι τις 31 Ιουλίου η διορία για τον Μεγιάδο

ΟΦΗ: Μέχρι τις 31 Ιουλίου η διορία για τον Μεγιάδο

Gazzetta team
ΟΦΗ: Μέχρι τις 31 Ιουλίου η διορία για τον Μεγιάδο

bet365

Η επέκταση του δανεισμού του Αργεντινού χαφ, σήμανε αυτόματα και την παράταση του dead line που έχουν στην Κρήτη για την καταβολή της ρήτρας του
Δεδομένη είναι η πρόθεση του ΟΦΗ να κρατήσει τον Μιγκέλ Μεγιάδο, με την Τσακαρίτα υπάρχουν επαφές και η διαφορά που χωρίζει τις δύο ομάδες είναι μικρή. Πλέον στην «εξίσωση» του θέματος υπάρχει και μία λεπτομέρεια, καθώς οι κρητικοί έχουν το δικαίωμα να ενεργοποιήσουν το buy out του Αργεντινού χαφ μέχρι και τις 31/7, αντί για χθες (30/6) που εξέπνεε η αρχική συμφωνία των εμπλεκόμενων πλευρών.
Από τη στιγμή που ο δανεισμός και το τρέχων συμβόλαιο του 27χρονου χαφ επεκτάθηκε μέχρι το τέλος Ιουλίου, αυτόματα «επεκτάθηκε» και το dead line που έχουν στο Ηράκλειο να καταβάλουν την οψιόν για την απόκτησή του και οι σχετικές διαπραγματεύσεις συνεχίζονται.
Κάτι ανάλογο ισχύει και για την περίπτωση του Λισάνδρο Σεμέδο, αν και η δική του προβάλει πιο δύσκολη λόγω του ύψους της οψιόν (περίπου 1,2 εκατομμύρια ευρώ).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα