ΟΦΗ: Συμφώνησαν να μείνουν οι «ελεύθεροι» και τον Ιούλιο

ΟΦΗ: Συμφώνησαν να μείνουν οι «ελεύθεροι» και τον Ιούλιο

Gazzetta team
ΟΦΗ: Συμφώνησαν να μείνουν οι «ελεύθεροι» και τον Ιούλιο

bet365

Οι παίκτες του ΟΦΗ, των οποίων τα συμβόλαια ολοκληρώνονταν στις 30/6, συμφώνησαν να παραμείνουν στην ομάδα ως το τέλος της σεζόν.

Κανονικά και τον Ιούλιο θα συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στον ΟΦΗ όλοι οι παίκτες των οποίων τα συμβόλαια ολοκληρώνονταν την Τρίτη 30/6.

Οι δανεικοί (που έχουν οψιόν αγοράς) Μάνος, Μεγιάδο και Σεμέδο, και εκείνοι που ανήκουν στον σύλλογο και τα συμβόλαιά τους ολοκληρώνονταν, δηλαδή οι Βίκτορ, Μπράουν, Νάστος, Δερμιτζάκης, Μπολάκης και Νοικοκυράκης συμφώνησαν να συνεχίσουν ως το τέλος της σεζόν στην ομάδα του Ηρακλείου.

Μάλιστα για τους δανεικούς Μάνο, Μεγιάδο και Σεμέδο το «πράσινο φως» για να παραμείνουν στον ΟΦΗ για ακόμα ένα μήνα έδωσαν και οι ομάδες στις οποίες ανήκουν, έπειτα από τη συμφωνία που επήλθε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα