ΠΑΟΚ: Μέσα ο Καντουρί, έξω Βιεϊρίνια και Πέλκας (pics)

ΠΑΟΚ: Μέσα ο Καντουρί, έξω Βιεϊρίνια και Πέλκας (pics)

ΠΑΟΚ: Μέσα ο Καντουρί, έξω Βιεϊρίνια και Πέλκας (pics)

bet365

Ολοκληρώθηκε η μίνι προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι της 2ης θέσης κόντρα στην ΑΕΚ και μετά το τέλος της προπόνησης ο Αμπέλ Φερέιρα ανακοίνωσε την αποστολή.

Για το ντέρμπι με την ΑΕΚ ο Πορτογάλος τεχνικός μπορεί να υπολογίζει στην παρουσία του Ομάρ Ελ Καντουρί, ο οποίος εξέτισε την ποινή της μίας αγωνιστικής, ενώ νοκ άουτ τέθηκαν οι Αντρέ Βιεϊρίνια και Δημήτρης Πέλκας.

Πιο αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

Ντέρμπι Δικεφάλων, «τελικός» για τη δεύτερη θέση στην Τούμπα το βράδυ της Τετάρτης (01.07, 21:00). Η προετοιμασία του Δικεφάλου ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τρίτης (30.06) στο γήπεδο της Τούμπας και στη συνέχεια ο Αμπέλ Φερέιρα ανακοίνωσε τους παίκτες που θα είναι στην αποστολή της ομάδας για τη μάχη με την ΑΕΚ.

Η τελευταία προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης, παιχνίδια κατοχής και κυκλοφορίας της μπάλας, οικογενειακό δίτερμα στο μισό γήπεδο και δουλειά στις στατικές φάσεις.

Οι Αντελίνο Βιεϊρίνια και Δημήτρης Πέλκας συνέχισαν με ατομικό πρόγραμμα και δεν θα είναι στη διάθεση του Φερέιρα για το επικείμενο παιχνίδι. Στην αποστολή επιστρέφει ο Ομάρ Ελ Καντουρί , που εξέτισε την τιμωρία του, ενώ εκτός έμειναν οι ανέτοιμοι Κρέσπο, Ζαμπά, ο Μίσιτς και ο τραυματίας Αουγκούστο.

Οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Πορτογάλος τεχνικός είναι οι: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Ροντρίγκο, Μάτος, Βαρέλα, Ίνγκασον, Μιχάι, Μιχαηλίδης, Γιαννούλης, Εσίτι, Μαουρίσιο, Ελ Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Τσιγγάρας, Στοχ, Λημνιός, Λάμπρου, Άκπομ, Σφιντέρσκι, Τζόλης.

To μεγάλο ντέρμπι θα το απολαύσετε αποκλειστικά από το PAOK TV. Για αγορά του αγώνα πατήστε εδώ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα