Παναθηναϊκός: Το... πράσινο αντίο από Ινσούα και Γιόχανσον

Παναθηναϊκός: Το... πράσινο αντίο από Ινσούα και Γιόχανσον

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Το... πράσινο αντίο από Ινσούα και Γιόχανσον

bet365

Εμάνουελ Ινσούα και Ματίας Γιόχανσον πήγαν για τελευταία φορά την Τρίτη στο Κορωπί και αποχαιρέτισαν τους συμπαίκτες τους.

Μετά από τρία χρόνια με την φανέλα του Παναθηναϊκού, Εμάνουελ Ινσούα και Ματίας Γιόχανσον πήγαν το απόγευμα της Τρίτης για τελευταία φορά στο Κορωπί. Οι δύο μπακ που πήραν φανέλα βασικού στο... σπίτι τους αυτή την τριετία, δεν ανανέωσαν το συμβόλαιό τους με το «τριφύλλι», δεν δέχθηκαν την πρόταση του Ρόκα να παραμείνουν μέχρι το τέλος της σεζόν και αποτελούν, πλέον, παρελθόν. Οι έμπειροι αμυντικοί αποχαιρέτισαν τους συμπαίκτες τους και το επιτελείο και ειδικά ο Αργεντινός ήταν εμφανώς συγκινημένος. Υπενθυμίζουμε πως την Δευτέρα είπε αντίο στον Παναθηναϊκό και ο Χρήστος Δώνης.

Για τελευταία φορά στο «Καλαφάτης» βρέθηκε και ο Γιώργος Βαγιαννίδης, ο οποίος έχει «κλείσει» στην Ίντερ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα