Σιμάνσκι: «Από την πρώτη μέρα στην ΑΕΚ ήθελα να μείνω εδώ»!

Σιμάνσκι: «Από την πρώτη μέρα στην ΑΕΚ ήθελα να μείνω εδώ»!

Gazzetta team
Σιμάνσκι: «Από την πρώτη μέρα στην ΑΕΚ ήθελα να μείνω εδώ»!

bet365

Ο Ντάμιαν Σιμάνσκι ανακοινώθηκε από την ΑΕΚ και δήλωσε ευτυχισμένος για αυτή την εξέλιξη, κάτι που επιθυμούσε από την πρώτη του μέρα στον σύλλογο.

Η Ένωση ανακοίνωσε την απόκτηση του Ντάμιαν Σιμάνσκι με κανονική μεταγραφή από την Αχμάτ Γκρόζνι, με τον Πολωνό μέσο να βάζει την υπογραφή του στο τετραετές συμβόλαιο που είχε συμφωνήσει τον Ιανουάριο, όταν είχε αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού.

Ο Σιμάνσκι μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΑΕΚ ανέφερε ότι από την πρώτη του μέρα στην ομάδα, αυτό που επιθυμούσε ήταν να κάνει τα πάντα για να μείνει εδώ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σιμάνσκι στο aekfc.gr:

«Όταν ήρθα στην ΑΕΚ, από τις πρώτες μέρες που ήμουν εδώ και γνώρισα τους ανθρώπους της ομάδας και στα γραφεία και στο προπονητικό κέντρο, όταν άρχισα να καταλαβαίνω τις συνθήκες σε όλα τα επίπεδα της ομάδας, αυτό που ήθελα και είπα μέσα μου ήταν ότι πρέπει να κάνω τα πάντα για να μείνω εδώ!

Είμαι πραγματικά ευτυχισμένος που το κατάφερα και που μπορώ, ήρεμος πλέον, να συνεχίσω την καριέρα μου σε ένα τόσο μεγάλο club, τη μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, όπως εγώ το βλέπω! Το πρώτο που αισθάνομαι υποχρεωμένος να κάνω είναι να ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη που όλοι μου έδειξαν. Από εδώ και πέρα αυτό που προέχει για μένα είναι η καθημερινή σκληρή δουλειά και η προσπάθεια να βελτιώνομαι μέρα με τη μέρα.

Συγκεντρωμένος, πλέον, μόνο στη δουλειά μου, δεσμεύομαι ότι θα δώσω για την ΑΕΚ όλη μου την ψυχή, όλα όσα έχω μέσα μου. Αυτός είναι τώρα ο επόμενος στόχος, αυτό που θέλω από εδώ και πέρα. Να πετύχουμε τους στόχους μας με την ομάδα και να μείνω στην ΑΕΚ για πολλά χρόνια. Ευχαριστώ για όλα»!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα