Χωρίς Μπακάκη στην Τούμπα η ΑΕΚ

Χωρίς Μπακάκη στην Τούμπα η ΑΕΚ

Gazzetta team
Χωρίς Μπακάκη στην Τούμπα η ΑΕΚ

bet365

Η προετοιμασία της ΑΕΚ, ενόψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ την Τετάρτη (01/07, 21:00), ολοκληρώθηκε και ο Μάσιμο Καρέρα ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του.

Ο Ιταλός προπονητής μετρά περισσότερες επιστροφές σε σχέση με το ματς κόντρα στον Ολυμπιακό, καθώς μπορεί και πάλι να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Νέλσον Ολιβέιρα, Πέτρου Μάνταλου και Αντρέ Σιμόες. Οπως επίσης, ο Μάσιμο Καρέρα, για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, στη Θεσσαλονίκη, θα έχει στη διάθεσή του, τον Ελντερ Λόπες, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του αλλά και τον Βασίλη Μπάρκα.

Από την άλλη, ο Μιχάλης Μπακάκης, έμεινε εκτός αποστολής για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, όπως και ο Κώστας Γαλανόπουλος, ο οποίος συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα. Ο Νίκλας Χουλτ δεν βρίσκεται στην αποστολή μιας και αποχωρεί από την ομάδα.

Αναλυτικά η αποστολή: Μπάρκας, Τσιντώτας, Λόπες, Οικονόμου, Λάτσι, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνας, Παουλίνιο, Σταμούλης, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Βέρντε, Σιμόες, Αλμπάνης, Μάνταλος, Σαμπανάτζοβιτς, Μπότος, Λιβάια, Αραύχο, Ολιβέιρα, Χριστόπουλος, Μαχαίρας.

Η αποστολή της ΑΕΚ για την 5η αγωνιστική των play-offs κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα Η ομάδας μας θα αναχωρήσει για τη...

Δημοσιεύτηκε από AEK FC / ΠΑΕ ΑΕΚ στις Τρίτη, 30 Ιουνίου 2020

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα