ΑΕΚ: Μπάρκας και Λόπες έτοιμοι για Τούμπα

ΑΕΚ: Μπάρκας και Λόπες έτοιμοι για Τούμπα

Gazzetta team
ΑΕΚ: Μπάρκας και Λόπες έτοιμοι για Τούμπα

bet365

Μπάρκας και Λόπες προπονήθηκαν κανονικά και υπολογίζονται για το ματς με τον ΠΑΟΚ. Την Τρίτη κρίνεται του Μπακάκη.

Η ΑΕΚ μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στρέφει την προσοχή της στο ματς της Τετάρτης με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, σε ένα πολύ σημαντικό ματς για τη 2η θέση καθώς οι κιτρινόμαυροι έμειναν τρεις βαθμούς πίσω από τον ΠΑΟΚ.

Γι' αυτό το παιχνίδι υπολογίζονται τόσο ο Βασίλης Μπάρκας, όσο και ο Έλντερ Λόπες, οι οποίοι τη Δευτέρα προπονήθηκαν κανονικά. Αντίθετα ο Μιχάλης Μπακάκης συνέχισε ατομικό καθώς νιώθει ακόμα ενοχλήσεις και η συμμετοχή του είναι αμφίβολη. Στην προπόνηση της Τρίτης θα δοκιμάσει να μπει, όπου και θα κριθεί αν θα βρίσκεται στην αποστολή ή η επιστροφή του θα πάει στο επόμενο ματς με τον Άρη στο Κλεάνθης Βιεκλίδης. Επίσης ο Κώστας Γαλανόπουλος συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα.

Η προπόνηση της ΑΕΚ την Τρίτη θα διεξαχθεί το πρωί στις 09:30 και έπειτα θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα ταξιδέψει για Θεσσαλονίκη. Για το ματς με τον ΠΑΟΚ υπολογίζονται φυσικά και πάλι οι Μάνταλος, Σιμόες και Ολιβέιρα που εξέτισαν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα