SuperLeague, βαθμολογία των play off: Αβαντάζ 2ης θέσης για τον ΠΑΟΚ!

Gazzetta team
SuperLeague, βαθμολογία των play off: Αβαντάζ 2ης θέσης για τον ΠΑΟΚ!

bet365

Ο Ολυμπιακός με το «διπλό» στο ΟΑΚΑ κατέκτησε και μαθηματικά τον τίτλο, αποτέλεσμα που παράλληλα έδωσε στον ΠΑΟΚ το πλεονέκτημα της 2ης θέσης κόντρα στην ΑΕΚ!

Ο Ολυμπιακός ήθελε απλά νίκη στο Ολυμπιακό Στάδιο για να κατακτήσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα και μάλιστα συνέβη 6 αγωνιστικές πριν από το φινάλε των play off. Την πέτυχε με χαρακτηριστική ευκολία κι έτσι μετράει το 45ο πρωτάθλημα στην ιστορία του. Η συνέχεια των play off πλέον έχουν μονόπλευρο ενδιαφέρον όσο αφορά την 2η θέση, που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και διεκδικούν ο περσινός πρωταθλητής ΠΑΟΚ και η προπέρσινη Ένωση. Μετά το «διπλό» στο «Κλεάνθης Βικελίδης» επί του Άρη και την ήττα της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, ο Δικέφαλος του Βορρά είναι στο +3 από αυτόν του Νότου έχοντας την δεδομένη χρονική στιγμή πλεονέκτημα. Μάλιστα την Τετάρτη οι δύο ομάδες κοντράρονται στην Τούμπα σε ένα παιχνίδι τεράστιας βαθμολογικής σημασίας.

Η Βαθμολογία μετά από 4 ματς

1. Ολυμπιακός 78

2. ΠΑΟΚ 59

3. ΑΕΚ 56

4. Παναθηναϊκός 47

5. Αρης 38

6. ΟΦΗ 35

ΤΑ ΜΑΤΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΙΝΟΥΝ ΤΗ 2Η ΘΕΣΗ

5Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ

6Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΟΦΗ - ΠΑΟΚ

ΑΡΗΣ - ΑΕΚ

7Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΠΑΟΚ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΑΕΚ - ΟΦΗ

8Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΕΚ

9Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ

10Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΕΚ

ΠΑΟΚ - ΑΡΗΣ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα