Ατρόμητος: Και πάλι χωρίς Χαρίση

Ατρόμητος: Και πάλι χωρίς Χαρίση

Νίκος Μαρούδας
Ατρόμητος: Και πάλι χωρίς Χαρίση

bet365

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ατρόμητου για το παιχνίδι με την ΑΕΛ, με τους Περιστεριώτες να μην υπολογίζουν και πάλι στον Χαρίση.

Ο Χάρης Χαρίσης δεν ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε κι έτσι έμεινε και πάλι εκτός αποστολής για το παιχνίδι με την ΑΕΛ στο Περιστέρι. Ο Σάββας Παντελίδης από εκεί και πέρα δεν αντιμετωπίζει κάποιο άλλο πρόβλημα, ενώ πρέπει να αναφέρουμε πως στον Ατρόμητο θα συνεχίσουν μέχρι το τέλος της σεζόν κι όσων τα συμβόλαια λήγουν στις 30 Ιουνίου.

Αναλυτικά η αποστολή: Μανδάς, Στρούγγης, Γκάλο, Γούτας, Νταβιώτης, Κιβρακίδης, Ούμπιδες, Ρισβάνης, Ραμπέγιο, Γιακουμάκης, Νάτσος, Ενσικουλού, Μπουσούλατζιτς, Ανδρούτσος, Μανούσος, Μέγιερι, Βέλλιος, Ντε Πο, Κατράνης και Μάντσον.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα