ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Με 4-2-3-1 ο Καρέρα και Λιβάια πίσω από Αραούχο στην κορυφή (pic)

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Με 4-2-3-1 ο Καρέρα και Λιβάια πίσω από Αραούχο στην κορυφή (pic)

bet365

Ο Μάσιμο Καρέρα παρατάσσει την ΑΕΚ με την αναμενόμενη ενδεκάδα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με σχηματισμό 4-2-3-1.

Χωρίς εκπλήξεις η ενδεκάδα της Ένωσης για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, με τον Καρέρα να επιλέγει το αναμενόμενο 4-2-3-1 και τον Λιβάια πίσω από τον Αραούχο στην κορυφή, όπως φαίνεται και στο πινακάκι που δίνει η ΑΕΚ στα social media. Βέβαια, δεν αποκλείεται, μέσα στο ματς να δούμε τον Λιβάια να παίζει και από τα αριστερά.

Οι 11 του Καρέρα: Ο Τσιντώτας είναι κάτω από τα δοκάρια, τετράδα στην άμυνα οι Χουλτ, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνας και Παουλίνιο, Σιμάνσκι και Κρίστιτσιτς στο κέντρο, Αλμπάνης στα αριστερά, Βέρντε στα δεξιά και Λιβάια πίσω από τον προωθημένο Αραούχο.

Στον πάγκο βρίσκονται οι: Αθανασιάδης, Οικονόμου, Λάτσι, Σταμούλης, Σαμπανάτζοβιτς, Σαρδέλης, Μπότος, Χριστόπουλος, Μαχαίρας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα