Oλυμπιακός - Μαρτίνς: 100άρης και πρωταθλητής!

Δημήτρης Τομαράς
Oλυμπιακός - Μαρτίνς: 100άρης και πρωταθλητής!

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς συμπλήρωσε 100 ματς στον πάγκο του Ολυμπιακού και στην 2η σεζόν του κατακτά το πρωτάθλημα, κάνοντας ένα τρομερό επίτευγμα για προπονητή των Πειραιωτών!

Ο 49χρονος προπονητής του Ολυμπιακού πετυχαίνει φέτος ένα μεγάλο του όνειρο. Να στεφθεί πρωταθλητής με τους ερυθρόλευκους, καθώς μετά το 2-1 επί της ΑΕΚ μαθηματικά στο λιμάνι... εξασφάλισαν τον τίτλο.

Έναν στόχο που είχε θέσει από το 2018, όταν και είχε πρωτοέρθει στους Πειραιώτες. Ο Πέδρο Μαρτίνς έπιασε τα 100 ματς στον πάγκο του Ολυμπιακού, συνδυάζοντάς τα με ένα αήττητο που... τρέχει έως τώρα στο φετινό πρωτάθλημα, μία φοβερή επίδοση για προπονητή του συλλόγου. Μία επίδοση που μένει στην ιστορία με 100 παιχνίδια, 69 νίκες, 18 ισοπαλίες και 13 ήττες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα