Βόκολος: «Είμαστε μία οικογένεια»

Gazzetta team
Βόκολος: «Είμαστε μία οικογένεια»

bet365

Ο κόουτς του Πανιωνίου αναφέρθηκε στο «μυστικό» των «κυανέρυθρων» και στάθηκε στην ψυχή και το πάθος που βγάζουν
Στο πάθος και την ψυχή που είχαν (και) απόψε οι παίκτες του στάθηκε ο Λεωνίδας Βόκολος μετά τη νίκη του Πανιωνίου επί της Ξάνθης. «Έχουμε τρεις τελικούς, δεν έχει τελειώσει τίποτα. Αυτό που θέλω να πω είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτά τα παιδιά, που κάνουν μια φανταστική πορεία. Καταφέραμε στο τέλος να πάρουμε μια πάρα πολύ σημαντική νίκη. Η επιτυχία αυτής της ομάδας είναι ότι είμαστε μια οικογένεια. Όταν βγάζουμε αυτή τη ψυχή και αυτό το πάθος μέσα στο γήπεδο δεν φοβόμαστε τίποτα, νομίζω ότι αυτή η ομάδα δείχνει πάρα πολύ καλό πρόσωπο», είπε αρχικά ο νεαρός τεχνικός στη NOVA.
Και συνέχισε. «Είναι η ομάδα, είναι το DNA, είναι ο σύλλογος που είναι πολύ μεγάλος. Σίγουρα ο κάθε αντίπαλος διαβάζεται διαφορετικά, αλλά το πιο σημαντικό από όλα είναι να είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι και το πιο σημαντικό είναι να το θέλουν και αυτά τα παιδιά το θέλουν».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα