Κούδας: «Χάνονται χωρίς λόγο πολλά ταλέντα. Καμιά φορά καίγονται από το... ψήσιμο»

Κούδας: «Χάνονται χωρίς λόγο πολλά ταλέντα. Καμιά φορά καίγονται από το... ψήσιμο»

Gazzetta team
Κούδας: «Χάνονται χωρίς λόγο πολλά ταλέντα. Καμιά φορά καίγονται από το... ψήσιμο»

bet365

Η τοποθέτηση του Γιώργου Κούδα αναφορικά με την παρουσία του Χρήστου Τζόλη στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ και το πως λειτουργούν οι ομάδες στο κομμάτι των ακαδημιών.

Ο Γιώργος Κούδας απέφυγε να ασκήσει κριτική στον Αμπέλ Φερέιρα, όμως δεν ίσχυσε το ίδιο και για τον Μάριο Μπράνκο. Κυρίως για τον τρόπο που προωθούνται τα παιδιά των ακαδημιών του ΠΑΟΚ στην πρώτη ομάδα.

Είπε ο «Μεγαλέξανδρου» μιλώντας στο «Metropolis 95,5»:

«Δεν μπορώ να κάνω κριτική σε έναν προπονητή, δεν το έκανα ούτε όταν έπαιζα. Δεν ξέρω τι γίνεται με την διαχείριση του υλικού. Έπρεπε τον Τζόλη να τον στείλουμε σε άλλη ομάδα να ψηθεί; Καμιά φορά καίγονται από το... ψήσιμο. 17 χρονών πρέπει να παίζουν στην πρώτη ομάδα. Με όλη την καλή διάθεση, ήρθε στην ομάδα ο «δεν υπάρχω», ο προηγούμενος τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ.

Έπρεπε να πουλήσει, να πάρει, σε συνεννόηση με τον προπονητή. Πως αξιολογούνται τα παιδιά που πρέπει να γίνουν επαγγελματίες; Έχει επικοινωνία ο τεχνικός διευθυντής με τον υπεύθυνο των ακαδημιών; Δεν έρχονται σε συνεννόηση. Εδώ χάνονται παιδιά και λέμε τι φταίει. Πρέπει να έχει δίπλα του έναν άνθρωπο που να ξέρει τον ΠΑΟΚ. Ο Αντρέ Βιεϊρίνια έχει το dna του ΠΑΟΚ. Είμαστε Ευρώπη, πρέπει να το καταλάβουμε.

Για το γεγονός ότι παραμένει ο νεότερος σκόρερ του ΠΑΟΚ, με αφορμή το τέρμα του Τζόλη:

«Είναι η πραγματικότητα, καμιά φορά οι συμπτώσεις δεν είναι τυχαίες. Είδατε ότι το παιδί έχει ταλέντο και πρέπει να αξιοποιηθεί. Γιατί να μην παίζει; Ανάλογα φυσικά και με τις απαιτήσεις του προπονητή και τις αξιολογήσεις μέσα από τις προπονήσεις».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα