Οι Σέρβοι προβλέπουν… μεταγραφή του Ματέο Γκαρσία στον Άρη

Οι Σέρβοι προβλέπουν… μεταγραφή του Ματέο Γκαρσία στον Άρη

Gazzetta team
Οι Σέρβοι προβλέπουν… μεταγραφή του Ματέο Γκαρσία στον Άρη

bet365

Οι Σέρβοι θεωρούν ότι είναι πολύ πιθανή η αποχώρηση του Ματέο Γκαρσία από τον Ερυθρό Αστέρα αλλά και η επιστροφή του στον Άρη.

Είναι ευνόητο ότι η χθεσινή (23/6) παρουσία του Ματέο Γκαρσία στο «Κλ. Βικελίδης» και η συνάντησή του με τον Θόδωρο Καρυπίδη έδωσε επιπλέον τροφή για την ανάπτυξη σεναρίων περί επιστροφής του παίκτη στον Άρη. Το ζήτημα φιλοξενείται σε αρκετές ιστοσελίδες της Σερβίας οι οποίες σημειώνουν το ενδεχόμενο μεταγραφής του παίκτη στον Άρη και φυσικά στέκονται στις επαφές του ιδίου αλλά και του ατζέντη του, Άλεξ Ντι Μπαρτόλο, με τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ Άρης.

«Εκτιμάται ότι η μεταγραφή θα κλείσει στα 1.2 εκατομμύρια ευρώ», έγραψε η «b92.net». «Ο παίκτης είχε συνάντηση με τον πρόεδρο του Άρη. Σημειώθηκε ότι η μεταγραφή θα γίνει αντί ενός ποσού 1.2 εκατομμυρίων ευρώ αν και ο Ερυθρός Αστέρας θέλει να προσθέσει κάποια μπόνους», αναφέρει η ιστοσελίδα «srpskacafe.com». Και οι δύο ιστοσελίδες στέκονται και στην απόκτηση του Σέρτζιαν Σπιριντόνοβιτς ο οποίος θα κοστίσει 250.000 ευρώ στην ομάδα του Βελιγραδίου. Η «mozzartsport» τονίζει ότι «ο Άρης προσφέρει 1.2 εκατομμύρια ευρώ αλλά ο Ερυθρός Αστέρας θέλει 1.5 εκατομμύρια ευρώ» και γενικώς αφήνει το θέμα ανοιχτό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα