ΠΑΟΚ: Ο Φερέιρα δίνει το στίγμα για τη νέα χρονιά

ΠΑΟΚ: Ο Φερέιρα δίνει το στίγμα για τη νέα χρονιά

ΠΑΟΚ: Ο Φερέιρα δίνει το στίγμα για τη νέα χρονιά

bet365

Πρόκληση για όλους χαρακτηρίζει την επόμενη χρονιά ο Πορτογάλος προπονητής του ΠΑΟΚ και στέκεται στα προβλήματα τραυματισμών που υπάρχουν τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Ο Αμπέλ Φερέιρα στις δηλώσεις του στην κάμερα του PAOK TV, εκτός από την αναφορά του στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, μίλησε για τα πολλά προβλήματα τραυματισμών που υπάρχουν στην ομάδα τονίζοντας πως για πρώτη φορά στην καριέρα του που καλείται να αντιμετωπίσει το συγκεκριμένο πρόβλημα σε τέτοιο βαθμό!

«Κατά πρώτο λόγο πρέπει να πούμε ότι οι επιλογές μας είναι περιορισμένες λόγω των τραυματισμών και είναι η πρώτη φορά στην ως τώρα καριέρα μου που αντιμετωπίζω σε τέτοιο βαθμό κάτι τέτοιο. Δυστυχώς οι τραυματισμοί που έχουμε αυτή τη στιγμή δεν έχουν να κάνουν με το χρονικό διάστημα που είμαστε, δηλαδή αμέσως μετά την καραντίνα. Είναι τραυματισμοί που ήδη κουβαλούσαμε από πριν. Για να δώσω ένα παράδειγμα, ο Βιεϊρίνια τον οποίο θα στερηθούμε το Σάββατο, ουσιαστικά ακόμη παλεύει για να βρεθεί στην καλύτερη δυνατή του κατάσταση σε μια πολύ δύσκολη για αυτόν σεζόν όπως και για εμάς που συνεχώς αλλάζουμε τα πρόσωπα της ομάδας όπως για παράδειγμα στο χώρο της μεσαίας γραμμής κάτι που δεν μας επιτρέπει να έχουμε μια σταθερότητα ή έναν κορμό αν θέλετε στην ομάδα. Αυτό λοιπόν δεν το έχουμε και προσπαθούμε να βγάλουμε τον καλύτερο εαυτό από κάθε παίκτη φτιάχνοντας την καλύτερη 11άδα που θα μας βοηθά να φτάνουμε στη νίκη. Όταν δηλαδή μιλάμε για τις περιπτώσεις Ζαμπά, Αουγκούστο, Κρέσπο, Βέρνμπλουμ ή Βιεϊρίνια δεν είναι θέματα που δημιουργήθηκαν λόγω καραντίνας αλλά προϋπήρχαν μαζί με αναπάντεχα ζητήματα όπως του Μίσιτς και εγώ ως προπονητής αδυνατώ να τα ελέγξω».

Ο ΠΑΟΚ έχει μπροστά του άλλα οκτώ παιχνίδια στα playoffs και τον ημιτελικό του κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό, για να κλείσει την σεζόν και αμέσως να στρέψει την προσοχή του στην επόμενη χρονιά, την οποία ο Αμπέλ Φερέιρα τη χαρακτηρίζει «πρόκληση για όλους μας».

Όπως εξήγησε ο Πορτογάλος τεχνικός: «Οι ημερομηνίες είναι κοντινές, δεν υπάρχει πολύς χρόνος για να προετοιμάσεις την ομάδα και το δυναμικό της για την επόμενη σεζόν κάτι που ως σύλλογο μας υποχρεώνει να δουλέψουμε γρήγορα και αποφασιστικά σε όλους τους τομείς συμπεριλαμβανομένων και των μεταγραφών. Ο χρόνος μας θα είναι περιορισμένος άρα θα πρέπει να λειτουργήσουμε με ταχύτητα όλοι μαζί για να μην περιμένουμε την τελευταία στιγμή για να πάρουμε αποφάσεις που θα έχουν αντίκτυπο για όλη την επόμενη σεζόν. Όσο γρηγορότερα, τόσο καλύτερα!»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα