ΠΑΟΚ: Αποστολή χωρίς Βιεϊρίνια και Πέλκα (pics)

ΠΑΟΚ: Αποστολή χωρίς Βιεϊρίνια και Πέλκα (pics)

ΠΑΟΚ: Αποστολή χωρίς Βιεϊρίνια και Πέλκα (pics)

bet365

Εκτός αποστολής έμειναν οι δύο ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ προκειμένου να είναι έτοιμοι για τον ημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Ολυμπιακό. Οι επιλογές του Φερέιρα.

Ο Αμπέλ Φερέιρα έχει να αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα τραυματισμών ενόψει της αναμέτρησης του Σαββάτου (20/6-20:30) κόντρα στον ΟΦΗ.

Πιο αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

Έτοιμος να δώσει την τρίτη του μάχη στα φετινά Play Offs της Super League είναι ο ΠΑΟΚ, που ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι κόντρα στον ΟΦΗ (20.06, 20:30) με απογευματινή προπόνηση στο γήπεδο της Τούμπας.

Το πρόγραμμα της τελευταίας… πρόβας περιελάμβανε αρκετά πράγματα. Ασκήσεις φυσικής κατάστασης και ζέσταμα, στη συνέχεια κάποιες τελευταίες τακτικές λεπτομέρειες, δουλειά στις στατικές φάσεις και για φινάλε δίτερμα αποφόρτισης.

Ο Αμπέλ Φερέιρα θα έχει να αντιμετωπίσει δύο ακόμα προβλήματα, καθώς οι Δημήτρης Πέλκας και Αντρέ Βιεϊρίνια κρίθηκαν ανέτοιμοι και δεν θα είναι στη διάθεση του Πορτογάλου τεχνικού, ο οποίος δεν μπορεί να υπολογίζει και στους Κρέσπο, Ζαμπά, Αουγκούστο και Μίσιτς.

Αναλυτικά η αποστολή του Δικεφάλου για τον αγώνα κόντρα στους Κρητικούς αποτελείται από τους:

Πασχαλάκη, Ζίβκοβιτς, Μάτος, Ροντρίγκο, Γιαννούλη , Βαρέλα , Μιχάι , Ίνγκασον, Μιχαηλίδη, Εσίτι , Μαουρίσιο, Τσιγγάρα, Ελ Καντουρί , Μπίσεσβαρ , Λημνιό , Λάμπρου , Στοχ , Άκπομ , Σφιντέρσκι , Τζόλη .

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα