Παναθηναϊκός: Παρών και ο Γιάννης Αλαφούζος στις εκλογές της Σούπερ Λίγκας!

Δημήτρης Τομαράς
Παναθηναϊκός: Παρών και ο Γιάννης Αλαφούζος στις εκλογές της Σούπερ Λίγκας!

bet365

Μια παρουσία-έκπληξη στο Δ.Σ της Σούπερ Λίγκας, όπου θα αναδειχθεί ο νέος πρόεδρος, αφού ο Γιάννης Αλαφούζος έδωσε το παρών στο πλευρό του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και υποψηφίου Λεωνίδα Μπουτσικάρη.
Με αθλητικό μπλουζάκι και αξύριστο look, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος βρέθηκε στα γραφεία της Σούπερ Λίγκας για τις εκλογές του νέου προέδρου. Άλλωστε ο Παναθηναϊκός στηρίζει την υποψηφιότητα του Λεωνίδα Μπουτσικάρη, αντιπροέδρου της «πράσινης» ΠΑΕ και έτσι το αφεντικό του «τριφυλλιού» θέλησε να δείξει και εμπράκτως κάτι τέτοιο. Αξίζει να τονιστεί ότι ο κ. Αλαφούζος βρέθηκε στο Δ.Σ της Λίγκας μετά από μια 5ετία και το αλήστου μνήμης χοντρό επεισόδιο με τον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη στις 24/2/2015!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα