Ο Ολυμπιακός ήθελε εκδίκαση Αύγουστο, αλλά το CAS απάντησε αρνητικά

Ο Ολυμπιακός ήθελε εκδίκαση Αύγουστο, αλλά το CAS απάντησε αρνητικά

bet365

Το CAS όρισε την 6η Ιουλίου ως δικάσιμο, ο ΠΑΟΚ έχει θέσει ως πρώτο στόχο την έκδοση απόφασης πριν την επικύρωση της τελικής βαθμολογίας και ο Ολυμπιακός ζήτησε η υπόθεση να εκδικαστεί τον Αύγουστο!

To CAS όρισε την εκδίκαση της προσφυγής του ΠΑΟΚ κατά της απόφασης από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, για την υπόθεση πολυϊδιοκτησίας, για τις 6 Ιουλίου και πριν από το τέλος των playoffs και την επικύρωση της βαθμολογίας θεωρείται σχεδόν σίγουρο ότι θα έχει εκδώσει την απόφασή του.

Η 6η Ιουλίου «έπεσε στο τραπέζι» από το Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο της Λοζάνης με δεδομένη την επιθυμία του ΠΑΟΚ να έχει εκδικαστεί η υπόθεση και να έχει βγει η απόφαση πριν το τέλος των φετινών αγωνιστικών υποχρεώσεων. Αν για οποιοδήποτε λόγο η υπόθεση εκδικαζόταν «καλό Σεπτέμβριο», όπως κάποιοι έγραφαν και έλεγαν, όταν δεν είχε συμπεριληφθεί στο πινάκιο των υποθέσεων του CAS, δεν θα είχε κανένα αντίκρισμα για τους «ασπρόμαυρους».

Μιλάμε για μια απόφαση που θα κρίνει αν θα επιστραφούν ή όχι οι 7 βαθμοί στο «Δικέφαλο», βαθμοί ικανοί να κρίνουν τη μάχη της 2ης θέσης που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League. Γι’ αυτό ο ΠΑΟΚ ήθελε να εκδικαστεί το συντομότερο δυνατόν, άλλοι τελικά δεν το ήθελαν... Αποδεικνύεται, τελικά, στην πράξη ποια ομάδα ήθελε να τρέξει η υπόθεση και να λάμψει η αλήθεια και ποια όχι...

Στην πρόταση του CAS για εκδίκαση της υπόθεσης στις 6/7 θα έπρεπε να συμφωνήσουν όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές, δηλαδή, ο ΠΑΟΚ, η ΕΠΟ, η Ξάνθη (πήρε παράταση μέχρι τις 25/6 για να δώσει απαντήσεις) και ο Ολυμπιακός, αλλιώς θα έπρεπε να βρεθεί μια νέα κοντινή ημερομηνία.

Οι τρεις (ΠΑΟΚ, ΕΠΟ, Ξάνθη) συμφώνησαν, όμως από τον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά σ’ όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές, ζήτησαν εγγράφως η υπόθεση να εκδικαστεί μέσα στον Αύγουστο.

Επικαλούμενοι δικούς τους λόγους, άσχετους με το πότε θα ολοκληρωθούν τα playoffs, οι «ερυθρόλευκοι» πρότειναν μια ημερομηνία στις αρχές Αυγούστου, αλλά η πρόταση τους συνάντησε την άρνηση από το Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο και κάπως έτσι η υπόθεση θα εκδικαστεί οριστικά στις 6 Ιουλίου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα