Η πρόταση του CAS και η επιστολή στην ΕΠΟ που «δείχνει» απόφαση πριν το τέλος των playoffs

Σταύρος Σουντουλίδης
Η πρόταση του CAS και η επιστολή στην ΕΠΟ που «δείχνει» απόφαση πριν το τέλος των playoffs

bet365

H 6η Ιουλίου είναι η πιο πιθανή ημερομηνία εκδίκασης της προσφυγής του ΠΑΟΚ κατά της ΕΠΟ για την υπόθεση της πολυϊδιοκτησίας. Η απαραίτητη συμφωνία και η δεύτερη επιστολή από το CAS.

Τη Δευτέρα (15/6) το CAS, απέστειλε στις εμπλεκόμενες πλευρές επιστολή, μέσω της οποίας προτείνει την 6η Ιουλίου ως τη μέρα διεξαγωγής της δίκης για την υπόθεση της πολυϊδιοκτησίας.

Με την επιστολή του το Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο της Λοζάνης ζητά να μάθει τις προθέσεις όλων των εμπλεκόμενων πλευρών κι αν συμφωνούν όλες τότε η εκδίκαση της υπόθεσης θα γίνει σε τρεις εβδομάδες από σήμερα.

Το CAS θεωρεί απαραίτητη την συμφωνία όλων των εμπλεκόμενων πλευρών (ΠΑΟΚ, ΕΠΟ, Ολυμπιακός) σε διαφορετική περίπτωση, θα υπάρξει νέα πρόταση, σε κοντινή ημερομηνία.

Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες από το δικαστικό μέτωπο, το CAS έστειλε και μια δεύτερη επιστολή προς την ΕΠΟ, με την οποία ζητά να ενημερωθεί από την αρμόδια αρχή για την ημερομηνία ολοκλήρωσης του πρωταθλήματος.

Η παραπάνω λεπτομέρεια κρίνεται σημαντική, καθώς όλοι αντιλαμβάνονται πως το Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο της Λοζάνης λαμβάνει υπόψη όλες τις ιδιαιτερότητες της περίπτωσης και στις προθέσεις των διαιτητών-δικαστών είναι να έχει βγει η απόφαση, πριν την ολοκλήρωση της σεζόν και την επικύρωση της τελικής βαθμολογίας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα που παίζουν σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα