Η πρόταση του CAS και η επιστολή στην ΕΠΟ που «δείχνει» απόφαση πριν το τέλος των playoffs

Η πρόταση του CAS και η επιστολή στην ΕΠΟ που «δείχνει» απόφαση πριν το τέλος των playoffs

bet365

H 6η Ιουλίου είναι η πιο πιθανή ημερομηνία εκδίκασης της προσφυγής του ΠΑΟΚ κατά της ΕΠΟ για την υπόθεση της πολυϊδιοκτησίας. Η απαραίτητη συμφωνία και η δεύτερη επιστολή από το CAS.

Τη Δευτέρα (15/6) το CAS, απέστειλε στις εμπλεκόμενες πλευρές επιστολή, μέσω της οποίας προτείνει την 6η Ιουλίου ως τη μέρα διεξαγωγής της δίκης για την υπόθεση της πολυϊδιοκτησίας.

Με την επιστολή του το Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο της Λοζάνης ζητά να μάθει τις προθέσεις όλων των εμπλεκόμενων πλευρών κι αν συμφωνούν όλες τότε η εκδίκαση της υπόθεσης θα γίνει σε τρεις εβδομάδες από σήμερα.

Το CAS θεωρεί απαραίτητη την συμφωνία όλων των εμπλεκόμενων πλευρών (ΠΑΟΚ, ΕΠΟ, Ολυμπιακός) σε διαφορετική περίπτωση, θα υπάρξει νέα πρόταση, σε κοντινή ημερομηνία.

Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες από το δικαστικό μέτωπο, το CAS έστειλε και μια δεύτερη επιστολή προς την ΕΠΟ, με την οποία ζητά να ενημερωθεί από την αρμόδια αρχή για την ημερομηνία ολοκλήρωσης του πρωταθλήματος.

Η παραπάνω λεπτομέρεια κρίνεται σημαντική, καθώς όλοι αντιλαμβάνονται πως το Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο της Λοζάνης λαμβάνει υπόψη όλες τις ιδιαιτερότητες της περίπτωσης και στις προθέσεις των διαιτητών-δικαστών είναι να έχει βγει η απόφαση, πριν την ολοκλήρωση της σεζόν και την επικύρωση της τελικής βαθμολογίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα