Το «σαν σήμερα» της 17ης Ιουνίου

Gazzetta team
Το «σαν σήμερα» της 17ης Ιουνίου

bet365

Με την σωτηρία της Παναχαϊκής και του ΟΦΗ το 2001 να ξεχωρίζουν, δείτε τι έγινε «σαν σήμερα» στις 17 Ιουνίου στην Α' Εθνική.

1962

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να είναι πρωταθλητής, την τελευταία αγωνιστική όμως το ντέρμπι των «αιωνίων» έχει πάντα την αίγλη του. Στην κατάμεστη Λεωφόρο Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός έρχονται ισόπαλοι 1-1 (48’ κεφαλιά Λουκανίδης – 61’ σουτ Καβέζος).

2001

Στον τρίτο αγώνα της σειράς, η Παναχαϊκή, που επικρατεί του Πανηλειακού με 2-0 (42’ σουτ Κατσουράνης, 85’ σουτ Επαλέ) και ο ΟΦΗ που νικά τον ΠΑΣ Γιάννινα επίσης 2-0 (48’ σουτ Γκόμες, 57’ σουτ Μάουρο) εξασφαλίζουν την παραμονή τους στην κατηγορία, ενώ οι χαμένοι υποβιβάζονται.

2005

Ο Ολυμπιακός ανακοινώνει την πρόσληψη του Τροντ Σόλιντ, που γίνεται ο πρώτος Νορβηγός προπονητής που θα δουλέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής/Super League. Μάλιστα είναι και ο πρώτος Σκανδιναβός που αναλαμβάνει τον Ολυμπιακό στην ιστορία του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα