ΑΕΚ: Δείπνησε στη Γλυφάδα όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα

ΑΕΚ: Δείπνησε στη Γλυφάδα όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα

Γιώργος Τσακίρης
ΑΕΚ: Δείπνησε στη Γλυφάδα όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα

bet365

Με αρχικό εμπνευστή τον Αραούχο αλλά και τους Σιμάνσκι και Βέρντε να θέλουν να κεράσουν τους συμπαίκτες τους για τα γενέθλιά τους, σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα της ΑΕΚ δείπνησε στην Γλυφάδα.

Όλη η ομάδα της ΑΕΚ έφαγε σε εστιατόριο της Γλυφάδας. Ήταν μία πρωτοβουλία που προγραμματίστηκε μετά τη σημερινή προπόνηση πολύ γρήγορα με αρχικό εμπνευστή τον Αραούχο.

Τελικά το τραπέζι έγινε από κοινού με τον Σιμάνσκι που είχε την Τετάρτη γενέθλια και τον Βέρντε, του οποίου τα γενέθλια ακολουθούν. Όλο το ποδοσφαιρικό τμημα ηταν παρών και υπήρχε πολύ καλό κλίμα και εξαιρετική διάθεση.

Η σημερινή βραδιά αποτελούσε μια ευκαιρία για τους κιτρινόμαυρους να χαλαρώσουν ενόψει των σερί αγώνων που ακολουθούν. Και το ενωτικό κλίμα που υπήρξε στο δείπνο ήταν ό,τι καλύτερο για τους δύο στόχους που διεκδιεί η Ένωση, για την κατάκτηση της 2ης θέσης και του Κυπέλλου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα