Η απάντηση του Μίσιτς στον ΠΑΟΚ: «Σαν να είμαι μαζί σας στο γήπεδο»! (pic)

Η απάντηση του Μίσιτς στον ΠΑΟΚ: «Σαν να είμαι μαζί σας στο γήπεδο»! (pic)

Η απάντηση του Μίσιτς στον ΠΑΟΚ: «Σαν να είμαι μαζί σας στο γήπεδο»! (pic)

bet365

Ο Κροάτης μέσος του ΠΑΟΚ πήρε εξιτήριο, μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε, με στόχο να ξεκινήσει άμεσα το πρόγραμμα αποθεραπείας που στο τέλος του δρόμου θα έχει την επιστροφή του στα γήπεδα.

O Γιόσιπ Μίσιτς ετοιμάζεται να ξεκινήσει το πρόγραμμα αποθεραπείας και το πρώτο πράγμα που έκανε ήταν να ανανεώσει το ραντεβού του με την ομάδα του, τον ΠΑΟΚ, στο γήπεδο.

Η πρόταση των «ασπρόμαυρων», μέσω των social media, βρήκε απόλυτα σύμφωνο τον Κροάτη μέσο.

«Άιντε αδερφέ, έχουμε και παιχνίδια», έγραψαν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ κάτω από την ανάρτηση του 26χρονου ποδοσφαιριστή στο Instagram, με την οποία έστειλε το πρώτο μήνυμα μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε την Τρίτη (16/6) σε κλινική της Θεσσαλονίκης.

«Είμαι δίπλα σας, σαν να είμαι στο γήπεδο», ήταν η απάντηση που έδωσε ο Μίσιτς, που δέχθηκε δεκάδες ευχές για ταχεία ανάρρωση και επιστροφή στη δράση από νυν και πρώην συμπαίκτες του!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα