Ολυμπιακός: Οι χειρισμοί του για το CAS και το αίτημα παράτασης από την Ξάνθη

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Οι χειρισμοί του για το CAS και το αίτημα παράτασης από την Ξάνθη

bet365

Ο Ολυμπιακός δεν έχει στείλει ακόμα τις τελικές του απαντήσεις στα όσα έχει ζητήσει / ρωτήσει το CAS διότι περιμένει την σχετική απάντηση στο αίτημα παράτασης δύο εβδομάδων που κατέθεσε η Ξάνθη και μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα.

Στον Ολυμπιακό δεν έχουν το παραμικρό πρόβλημα ακόμα και να γινόταν... αύριο που λέει ο λόγος η εκδίκαση στο CAS για την υπόθεση της πολυϊδιοκτησίας των ΠΑΟΚ - Ξάνθης.

Τι ακριβώς όμως ισχύει για τις 6 Ιουλίου; Η 6η Ιουλίου είναι μία προτεινόμενη ημερομηνία από το CAS που έχει στείλει στις εμπλεκόμενες πλευρές μία σειρά από ερωτήματα προκειμένου να τα απαντήσουν. Ποιές είναι αυτές; Εκτός από τους Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ είναι και η Ξάνθη με την ΕΠΟ.

Οι Ακρίτες από την μεριά τους αιτήθηκαν μία παράταση ή... αναβολή της αποστολής των απαντήσεων της τάξεως των 2 εβδομάδων. Εάν τους δοθεί θα πάμε στις 4 Ιουλίου, οπότε εκδίκαση στις 6 δεν μπορεί να γίνει. Πάνω σε αυτό ο Ολυμπιακός περιμένει την απάντηση του CAS για να ξέρει το ακριβές χρονοδιάγραμμα της εκδίκασης και να δώσει τις τελικές του απαντήσεις / τοποθετήσεις σε όσα έχει ερωτηθεί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα