Λυμπεράκης: «Θα τα δώσουμε όλα και πιστεύω στο τέλος θα χαρούμε»

Gazzetta team
Λυμπεράκης: «Θα τα δώσουμε όλα και πιστεύω στο τέλος θα χαρούμε»

bet365

Ο Οδυσσέας Λυμπεράκης, μίλησε για την ισοπαλία του Πανιωνίου με τον Αστέρα Τρίπολης (0-0) και τόνισε πως η ομάδα του θα τα δώσει όλα για τη σωτηρία.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova ο Λυμπεράκης

«Ήταν μια πολύ σημαντική φάση για εμάς, χάσαμε κλασσικές ευκαιρίες. Η μπάλα δεν μπήκε στα δίχτυα και δεν μας έκανε το χατήρι. Πήραμε ένα σημαντικό βαθμό και προχωράμε θα ήμουν χαρούμενος με τη νίκη, αλλά και ο βαθμός είναι πολύτιμος».

Για την μαχητικότητα της ομάδας του: «Το μόνο σίγουρο είναι ότι είμαστε μια οικογένεια θα τα δώσουμε όλα και πιστεύω στο τέλος θα χαρούμε. Είμαστε μια ομάδα με πάθος και θα δώσουμε την ψυχή μας για να πετύχουμε».

Για το κλίμα της ομάδας: «Η αλήθεια είναι ότι έχουμε φτιάξει ένα πολύ δυνατό κλίμα στην ομάδα και θα παλέψουμε όλα τα ματς από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα