Αστέρας Τρίπολης - Πανιώνιος 0-0

Φώτης Καρακούσης
Αστέρας Τρίπολης - Πανιώνιος 0-0

bet365

Σε ένα ματς με διπλάσιο αριθμό χαμένων ευκαιριών, Αστέρας Τρίπολης και Πανιώνιο έμειναν στο 0-0 με τους «κυανέρυθρους» να χάνουν στις καθυστερήσεις το... άχαστο με τον Γρίβα για την μεγάλη απόδραση!

Με τον Αστέρα να είναι πρώτος στην βαθμολογία των πλέι άουτ και να έχει εξασφαλίσει την παραμονή και τον Πανιώνιο να καίγεται για βαθμούς, καθώς είναι τελευταίος, είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον η... μάχη των δύο στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης». Μια... μάχη που δεν έβγαλε νικητή, αλλά δεν είχε ούτε και σκόρερ καθώς οι δύο ομάδες έμειναν στο μηδέν, παίρνοντας από έναν βαθμό. Ένας βαθμός που φέρνει τους Αρκάδες στους 34, ενώ οι «κυανέρυθροι» έφτασαν τους 15, μειώνοντας στους 3 την διαφορά τους από την Ξάνθη (έχει ένα ματς λιγότερο) και στον αντίποδα αυξήθηκε στους 5 η διαφορά τους από τον Παναιτωλικό που κέρδισε με άνεση την ΑΕΛ. Στα του αγώνα, είχαμε και στα δύο ημίχρονα φάσεις, χωρίς όμως να καταφέρει κάποιος να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του αντιπάλου.

Έλειπε μόνο το γκολ στο πρώτο ημίχρονο

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή και το πρώτο ημίχρονο. Ένα πρώτο ημίχρονο που τα είχε όλα εκτός από γκολ. Είχε ρυθμό, είχε καλές στιγμές και για τις δύο ομάδες, είχε μεγάλες επεμβάσεις από Παπαδόπουλο και Κότνικ και κυρίως είχε και από ένα δοκάρι για κάθε αντίπαλο.

Οι φάσεις μάλιστα άρχισαν από το πρώτο λεπτό, όταν ο Λυμπεράκης μετά το γύρισμα του Τσιλούλη δεν μπόρεσε να σκοράρει από καλή θέση. Ο Πανιώνιος ήταν και η ομάδα με την πρώτη μεγάλη στιγμή, καθώς στο 8' ο Λυμπεράκης με έναν μακρινό «κεραυνό» από τα 25 μέτρα, έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Παπαδόπουλου. Εννιά λεπτά πιο μετά, σειρά να φτάσει μια ανάσα από το γκολ ήταν ο Αστέρας, αλλά η κεφαλιά του Λουίς Φερνάντεθ σταμάτησε στο δοκάρι του Κότνικ.

Μετά τα δοκάρια σειρά πήραν οι τερματοφύλακες που μέχρι το 45' έκαναν την μία μεγάλη επέμβαση μετά την άλλη. Ο Κότνικ κράτησε το μηδέν στο 41' και 45' νικώντας τους Μουνάφο και Λουίς Φερνάντεθ αντίστοιχα και ο Παπαδόπουλο0ς 43' όταν βγήκε νικητής στην μονομαχία του με τον Τσιλούλη.

Καλύτερος ο Αστέρας στο δεύτερο, τεράστια η ευκαιρία για Πανιώνιο

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα δεν ήταν τόσο γρήγορος, κάτι που είχε να κάνει σε μεγάλο βαθμό με την απόδοση του Πανιωνίου. Οι «κυανέρυθροι» έδωσαν χώρο στους γηπεδούχους που ήταν συνεχώς μπροστά, χωρίς όμως να χάνουν και κάποια σπουδαία ευκαιρία. Σίγουρα όχι τόσο σπουδαία όσο αυτή του 90' όταν ο Γρίβας των φιλοξενουμένων δεν μπόρεσε ανενόχλητος να βρει την μπάλα και να την στείλει στα αντίπαλα δίχτυα, με το 0-0 να παραμένει.

MVP: Θα βάζαμε και τους δύο τερματοφύλακες, καθώς υπήρξαν φορές που οι Παπαδόπουλος και Κότνικ κατέβασαν ρολά. Εξαιρετικές παρουσίες και από τους δύο και αξίζει να μοιραστούν τον τίτλο του MVP.

ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Ματρικάρντι. Ο αμυντικός του Αστέρα ήταν σε κακή μέρα κάνοντας το ένα λάθος μετά τον άλλο. Κανένα δεν στοίχισε, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν έγιναν.

ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ: Στο πρώτο ημίχρονο στάθηκε και με το παραπάνω ο Λυμπεράκης που έχασε μεγάλες ευκαιρίες για να σκοράρει, ενώ καλός ήταν για τον Αστέρα και ο Μαρκ Φερνάντεθ.

Η ΓΚΑΦΑ: Χωρίς αμφιβολία είναι αυτή του Γρίβα με τον νεαρό ποδοσφαιριστή να χάνει τεράστια ευκαιρία στο 90' και μαζί την δυνατότητα να δώσει σημαντική βαθμολογική ανάσα στην ομάδα του.

ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Ο Κομίνης πέρασε ένα τρομερά εύκολο απόγευμα σε σημείο αν κάποιος ρωτήσει ακόμα και αύριο ποιος ήταν ο διαιτητής στην συγκεκριμένη αναμέτρηση να μην το ξέρουν.

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA.GR: Όπως έλεγε και ο Τάκης Γκώνιας «το ποδόσφαιρο έχει πλέον αλλάξει και νικάει αυτός που πετυχαίνει γκολ», ε στην Τρίπολη δεν σκόραρε κανείς παρά τις ευκαιρίες και έμειναν στο μηδέν...

Οι συνθέσεις:

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Ματρικάρντι, Πασαλίδης, Τασουλής, Μουνάφο (86' Μπόρχα Φερνάντεθ), Βαλιέντε, Μαρκ Φερνάντεθ (60' Ριέρα), Ντέλετιτς (60' Τζίμας), Λουίς Φερνάντεθ (81' Κρέσπι), Μπαράλες (46' Δουβίκας).

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Λεωνίδας Βόκολος): Κότνικ, Ντομίνγκες, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς, Παπανικολάου, Ρέντζας, Οικονομίδης (57' Μιλόγεβιτς), Κόρμπος, Τσιλούλης (79' Μακσίμοβιτς), Λυμπεράκης (79' Γρίβας), Εμμανουηλίδης (35' λ. τρ. Δούμτσιος).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα