Oλυμπιακός - Αρης: Ο Καμαρά πέτυχε σε 11 λεπτά όσα στα 40 ματς της σεζόν!

Gazzetta team
Oλυμπιακός - Αρης: Ο Καμαρά πέτυχε σε 11 λεπτά όσα στα 40 ματς της σεζόν!

bet365

Ο καταπληκτικός Μαντί Καμαρά οδηγεί εκ του ασφαλούς τον Ολυμπιακό σε νίκη επί του Αρη και η επίδοσή του σε 11 λεπτά (2 γκολ - 1 ασίστ) ήταν ακριβώς η ίδια που είχε σε... 40 εφετινά ματς με την ερυθρόλευκη φανέλα!

Οσα φέρνει η ώρα, δεν τα φέρνει ο χρόνος, έτσι δεν λένε; Και η παροιμία βρήκε την απόλυτη εφαρμογή της (και στο ποδόσφαιρο) σήμερα, στο πρόσωπο του Μαντί Καμαρά! Ο 23χρονος μέσος από τη Γουϊνέα ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής του Ολυμπιακού στο α' ημίχρονο του αγώνα με τον Αρη, καθώς μέσα σε 11 λεπτά πέτυχε δύο γκολ (27'. 28') και μοίρασε μια ασίστ (38' στον Μασούρα), διαμορφώνοντας το 3-0 υπέρ των Ερυθρόλευκων.

Ακριβώς τον ίδιο απολογισμό είχε εφέτος σε... όλα τα έως σήμερα ματς με τον Ολυμπιακό σε όλες τις διοργανώσεις (Ευρώπη, Κύπελλο, πρωτάθλημα). Στα 40 παιχνίδια που είχε πάρει μέρος, είχε πετύχει δύο γκολ (στο εντός έδρας 2-0 επί της ΑΕΚ και στο 0-1 επί του ΟΦΗ στο Ηράκλειο) και είχε μοιράσει μία ασίστ (στο 4-1 εναντίον της ΑΕΛ στο «Γ. Καραϊσκάκης»). Σε 11 λεπτά του αγώνα με τον Αρη πέτυχε όσα είχε καταφέρει σε 1.628 λεπτά εφέτος: όλα μπορούν να συμβούν στο ποδόσφαιρο.

Πιο σημαντικό απ' όλα βέβαια για τον ίδιο το διεθνή μέσο από τη Γουϊνέα είναι η σταθερή βελτίωσή του σχεδόν σε όλους τους τομείς και η ωρίμανσή του επί Πέδρο Μαρτίνς!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα