Παναθηναϊκός: Επαφές και πλησιάζει ο Βιγιαφάνιες (vid)

Παναθηναϊκός: Επαφές και πλησιάζει ο Βιγιαφάνιες (vid)

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Επαφές και πλησιάζει ο Βιγιαφάνιες (vid)

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε επαφή με τον Λούκας Βιγιαφάνες για την μεγάλη επιστροφή του Αργεντινού άσου και έχει καλές πιθανότητες να την υλοποιήσει! Και άλλες δύο ελληνικές ρώτησαν για τον Αργεντίνο.

Την επιστροφή του Λούκας Βιγιαφάνιες στον Παναθηναϊκό εξετάζουν οι άνθρωποι του «τριφυλλιού». Ο 28χρονος Αργεντίνος μεσοεπιθετικός προσπαθεί να μείνει ελεύθερος από την Μονάρκας και οι «πράσινοι» όχι απλά ρώτησαν για να τον φέρουν και πάλι στην Ελλάδα, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta έχουν προχωρήσει και σε επαφές και η επιστροφή στη Super League και το «τριφύλλι» πλησιάζει. Ο Βιγιαφάνιες είχε αγωνιστεί στην χώρα μας αρχικά στον Παναιτωλικό και στην συνέχεια στον Παναθηναϊκό πριν πάει στην Τουρκία και την Αλάνιασπορ και μετά στο Μεξικό και την Μονάρκας.

Οι... πράσινοι μάλιστα δεν είναι οι μόνοι που κοιτάζουν την περίπτωσή του, καθώς ακόμα δύο ελληνικές ομάδες έχουν ρωτήσει για την περίπτωσή του και συγκεκριμένα οι ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα