Κόρχουτ: «Θέλω να μείνω στον Άρη»

Κόρχουτ: «Θέλω να μείνω στον Άρη»

Gazzetta team
Κόρχουτ: «Θέλω να μείνω στον Άρη»

bet365

Η επέκταση της συνεργασίας με τον Άρη είναι η βασική προτεραιότητα του Μιχάι Κόρχουτ κι αυτό σημείωσε σε συνέντευξή του στην Ουγγαρία.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής των «κίτρινων» παραχώρησε συνέντευξη στο «DIGI SPORT». Ρωτήθηκε για το ενδιαφέρον της Χάιντουκ Σπλιτ, για τον Παναθηναϊκό ο οποίος επίσης είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον, έδωσε όμως προτεραιότητα στον Άρη. «Πολλά θα εξαρτηθούν από το αν θα αποδεσμευτεί κάποιος αριστερός μπακ (στη Χάιντουκ). Προτιμώ όμως να μείνω στον Άρη και το μυαλό μου είναι στο αν θα καταφέρουμε να βρούμε μια συμφωνία», είπε.

Αναφέρθηκε και στον πανηγυρισμό του μετά το μόλις 2ο γκολ που σημείωσε με τη φανέλα του Άρη, στην πρεμιέρα των Playoffs με τον ΟΦΗ. «Πέρυσι σκόραρα ένα γκολ, φέτος σημείωσα ένα ακόμη, ελπίζω όμως να μην εξελιχθεί σαν τα γενέθλια που γιορτάζεις μια φορά τον χρόνο. Κυκλοφορούσα στην πόλη, πολλοί με σταματούσαν και μιμούνταν τον πανηγυρισμό μου».

Ο Μιχάι Κόρχουτ ρωτήθηκε και για τη σχέση του με τον Μίκαελ Ένινγκ καθώς επίσης και για το ενδιαφέρον που είχε εκφράσει η Χόνβεντ για την πρόσληψη του Γερμανού προπονητή. «Δεν λέω ότι μιλάει ουγγρικά, αλλά καταλαβαίνει κάποιες λέξεις, δεν τις έχει ξεχάσει. Μιλήσαμε για τη Βάσας, πόσο αγάπησε τη Βουδαπέστη και την Ουγγαρία. Είχα γραφτεί στον Τύπο το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Ουγγαρία για τη Χόνβεντ. Δεν μου απάντησε μ’ ένα ναι ή όχι, αλλά είδαμε ότι επέκτεινε τη συνεργασία του με τον Άρη, οπότε θα μείνει εδώ για τουλάχιστον έναν ακόμη χρόνο».

Σε ερώτηση για τον Μπάλαζ Μέγερι και τη φημολογία που είχε αναπτυχθεί περί συνεργασίας του με τον Άρη, απάντησε: «Είχα μιλήσει με τον Μπάλαζ, τον ρώτησα αν θα ερχόταν στον Άρη ή όχι. Δεν μου απάντησε μ’ ένα ναι ή όχι, οπότε δεν ξέρω πώς έχει η κατάσταση. Αυτό που γνωρίζω είναι ότι εδώ (στον Άρη) υπάρχει η επιθυμία παραμονής του τερματοφύλακα (σ. σ. Κουέστα), είναι ικανοποιημένοι από την απόδοσή του».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα