Ορόσκο στο gazzetta.gr: «Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για τον Αστέρα Τρίπολης»

Κώστας Τόπας
Ορόσκο στο gazzetta.gr: «Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για τον Αστέρα Τρίπολης»

bet365

Ο Μπράιαν Ορόσκο, θα είναι εκτός απροόπτου η πρώτη μεταγραφική ενίσχυση για τον Αστέρα Τρίπολης. Το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον 22χρονο Αργεντινό και τόνισε πως ανυπομονεί να αγωνιστεί με τα «κιτρινομπλέ» για να δώσει τον καλύτερο του εαυτό.

Η Superleague επέστρεψε με κορυφαίες αποδόσεις και ειδικά στοιχήματα

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός, βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα του Αστέρα Τρίπολης, ενόψει της νέας μεταγραφικής σεζόν.

Ο Μπράιαν Ορόσκο, βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την ομάδα της Τρίπολης και όπως ανέφερε στο gazzetta.gr είναι ιδιαίτερα χαρούμενος για την ευκαιρία που του δίνεται να αγωνιστεί με τους Αρκάδες.

«Εμαθα ότι είναι ένας όμορφος σύλλογος, ο οποίος παλεύει για μεγάλα πράγματα», ανέφερε αρχικά ο 22χρονος, Μπράιαν Ορόσκο για να συνεχίσει:

«Είμαι πολύ χαρούμενος με αυτή την ευκαιρία που μου δίνεται να αγωνιστώ με τον Αστέρα Τρίπολης. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό γι’ αυτή την ομάδα».

Ο 22χρονος αγωνίζεται στην Villa Dálmine για τη 2η κατηγορία της Αργεντινής και φέτος σε 15 ματς πέτυχε τρία γκολ. Για την ώρα, οι δύο πλευρές δεν έχουν έρθει σε οριστική συμφωνία, ωστόσο εκτός απροόπτου, δύσκολα ο Ορόσκο δεν θα φοράει τη φανέλα με το αστέρι στο στήθος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα