«Μένει στην ΑΕΚ μέχρι το τέλος της σεζόν ο Βράνιες» (pic)

«Μένει στην ΑΕΚ μέχρι το τέλος της σεζόν ο Βράνιες» (pic)

Gazzetta team
«Μένει στην ΑΕΚ μέχρι το τέλος της σεζόν ο Βράνιες» (pic)

bet365

Μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν, ο Ογκνιέν Βράνιες θα προσφέρει τις υπηρεσίες του για την ΑΕΚ, όπως μεταφέρει δημοσίευμα από το Βέλγιο, τονίζοντας πως η Άντερλεχτ θα επεκτείνει τον δανεισμό του γι' ακόμα ένα μήνα.

Ζήσε ξανά τη δράση με την bwin! Leaderboard με μεγάλα έπαθλα* ! |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Οπως αναφέρει χαρακτηριστικά το βελγικό μέσο «dhnet», η Αντερλεχτ άλλαξε την στάση της σχετικά με την υπόθεση του Βράνιες στην ΑΕΚ και αποφάσισε την επέκταση του δανεισμού του Βόσνιου στην Ενωση για ακόμα ένα μήνα.

Μάλιστα, το συγκεκριμένο δημοσίευμα, αναφέρει πως η ομάδα του Βελγίου, έχει δώσει το «πράσινο» φως για την επέκταση και των υπόλοιπων επτά ποδοσφαιριστών, που αγωνίζονται σε άλλες ομάδες, με τη μορφή δανεισμού.

Οσον αφορά για τον έμπειρο Βόσνιο στόπερ, το «dhnet» αναφέρει ότι: «Ο Βράνιες θα ολοκληρώσει την σεζόν με την ΑΕΚ στην Ελλάδα», ενώ τονίζει πως η βελγική ομάδα θα χρειαστεί να πειθαρχήσει με την οδηγία της FIFA.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα