Αρης: Προπόνηση και μετά αποστολή

Αρης: Προπόνηση και μετά αποστολή

Gazzetta team
Αρης: Προπόνηση και μετά αποστολή

bet365

Οι «κίτρινοι» θα ολοκληρώσουν αύριο (13/6) την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση του Φαλήρου
Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για το ματς της Κυριακής (14/6), όπου ο Αρης θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό. Οι «κίτρινοι» θα ολοκληρώσουν αύριο την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση του Φαλήρου, οπότε ο Ενινγκ θα βγάλει και αποστολή.
Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ
Με την προπόνηση, που θα γίνει αύριο το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» (14/06, 21:30), στο πλαίσιο της 2ης Αγωνιστικής (Play Off) του πρωταθλήματος της Super League.
Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης η τεχνική ηγεσία της ομάδας μας θα ανακοινώσει την αποστολή του μεθαυριανού παιχνιδιού.
Σήμερα, Παρασκευή, το πρόγραμμα περιελάμβανε απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου», στη διάρκεια της οποίας οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ δούλεψαν κυρίως στο κομμάτι της τεχνικής."

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα