Ανακοίνωση Θύρας 13 για γήπεδο, Γιαννακόπουλο και Αλαφούζο! (pic)

Ανακοίνωση Θύρας 13 για γήπεδο, Γιαννακόπουλο και Αλαφούζο! (pic)

Gazzetta team
Ανακοίνωση Θύρας 13 για γήπεδο, Γιαννακόπουλο και Αλαφούζο! (pic)

bet365

Η Θύρα 13 εξέδωσε ανακοίνωση κατά πάντων! Γιαννακόπουλος, Αλαφούζος αλλά και Μπακογιάννης στο «στόχαστρο» των οργανωμένων οπαδών του Παναθηναϊκού.

Η Superleague επέστρεψε με κορυφαίες αποδόσεις και ειδικά στοιχήματα

Όλοι οι σύνδεσμοι της Θύρας 13 υπογράφουν ανακοίνωση στην οποία αναφέρονται στην άμεση ανάγκη να βρεθεί λύση για το γηπεδικό ζήτημα του συλλόγου και καλούν Μπακογιάννη, Αλαφούζο και Γιαννακόπουλο να μιλήσουν για εξελίξεις...

Μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση της Θύρας 13 τονίζεται ότι:

«Δεν έχουμε σκοπό να κάνουμε αναλύσεις επί αναλύσεων, για το τι έχει συμβεί όλα αυτά τα χρόνια και το τι κοροϊδία έχει δεχθεί ο λαός του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ γι αυτό το πολυπόθητο γήπεδο. Δεν ξεχωρίζουμε κανέναν κρατικό μηχανισμό και καμιά δημοτική αρχή γιατί εδώ και 21 χρόνια όλες οι κυβερνήσεις που πέρασαν από αυτήν την χώρα έπαιξαν τα πολιτικά τους παιχνίδια στις πλάτες του Π.Α.Ο. και του λαού του. Η πολιτεία τα ρίχνει στις ανύπαρκτες διοικήσεις μας και αυτές με την σειρά τους στην πολιτεία. Και στη μέση ο κόσμος μια ζωή. Η ανοχή τελείωσε με όλους σας. Είμαστε στα όρια μας, θα φτάσουμε στα άκρα αν χρειαστεί».

Επιπλέον, η Θύρα 13 ξεκαθαρίζει: «Μπακογιάννη, Αλαφούζο, Dpg7000 (ποτέ ξανά από εμάς ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ) ΔΩΣΤΕ ΔΙΚΑΙΗ ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ! ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ. Γήπεδα αντάξια της ιστορίας του Π.Α.Ο. Τον μήνα αυτόν που λέτε ότι τρέχει, να βγάλετε στον κόσμο ανακοινώσεις ότι προχωράνε όλα και όπως πρέπει αλλιώς..… Βρείτε τρύπα να κρυφτείτε.

Οι κινητοποιήσεις μας για αυτό το θέμα είναι ήδη προγραμματισμένες.

Υγ. Μπακογιάννη δε μας ξέρεις, δε σε ξέρουμε. Φρόντισε να μείνουμε μόνο σε αυτή την ανακοίνωση. Ρώτα τον Αλαφούζο και τον Dpg7000 που μας έχουν δει και από την καλή και από την ανάποδη».

Διαβάστε εδώ όλη την ανακοίνωση

12/06/2020 Ανακοίνωση ΘΥΡΑΣ 13 Δεν έχουμε σκοπό να κάνουμε αναλύσεις επί αναλύσεων, για το τι έχει συμβεί όλα αυτά τα...

Δημοσιεύτηκε από Zografou Fan Club Gate 13 στις Παρασκευή, 12 Ιουνίου 2020

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα που παίζουν σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα