Μαϊδάνος: Από delivery με ποδήλατο έτοιμος για την SL

Μαϊδάνος: Από delivery με ποδήλατο έτοιμος για την SL

Gazzetta team
Μαϊδάνος: Από delivery με ποδήλατο έτοιμος για την SL

bet365

Ο 22χρονος μπακ της Καβάλας φαίνεται πως θα κάνει φέτος το «άλμα» και η ιστορία του είναι γεμάτη από «θέληση» για επιτυχία σε αυτό που αγαπά
Το ποδόσφαιρο είναι σαν τη ζωή, απρόβλεπτο, αλλά τις περισσότερες φορές οι κόποι και οι προσπάθειες ανταμείβονται. Είναι τότε που μία ιστορία ξετυλίγεται σαν παραμύθι μπροστά στα μάτια σου και νομίζεις πως παρακολουθείς ταινία, το σενάριο της οποίας ίσως και να χαρακτηρίζεται... τραβηγμένο. Ωστόσο είναι πέρα για πέρα αληθινό...
Προς τι ο πρόλογος; Κρατήστε ένα όνομα, Γιώργος Μαϊδανός λέγεται το παλικάρι και όλα δείχνουν πως την επόμενη σεζόν θα τον δούμε στα γήπεδα της SL, καθώς υπάρχει ενδιαφέρον από αρκετές ομάδες της κατηγορίας , π.χ. την ΑΕΛ. Οι δύο πολύ καλές τελευταίες του σεζόν αρχικά στη Γ' Εθνική με τη φανέλα του Νέστου Χρυσούπολης και φέτος στην Football League με εκείνη της Καβάλας, φαίνεται πως θα αποτελέσουν το «διαβατήριό» του για τα σαλόνια και το ταξίδι... τώρα ξεκινά.
Γεννημένος στη Χρυσούπολη τον Απρίλιο του 1998, όταν ήταν πιτσιρικάς ουδέποτε σκέφτονταν πως... μπλέξει επαγγελματικά με την μπάλα. Εβγαζε το ταμπεραμέντο του στις αλάνες και ως μαθητής Γυμνασίου πέρασε για πρώτη φορά την πόρτα της τοπικής ακαδημίας του Νέστου. Εκείνα τα χρόνια διέπρεψε στο σχολικό πρωτάθλημα της περιοχής και οι άνθρωποι της ομάδας του πρότειναν να δοκιμάσει την τύχη του.
Αρχικά ως εξτρέμ, οπότε και «ψήθηκε» με τον χώρο. Εκανε το «αγροτικό» του στο τοπικό και από τον Γενάρη του 2017 άρχισε να παίρνει ματς στον Νέστο. Μάλιστα εκείνα τα χρόνια υπήρξε μία λεπτομέρεια που άλλαξε τη ζωή του. Ο Δημήτρης Μαγκαφίνης τον «γύρισε» αριστερό μπακ και από το καλοκαίρι του 2018 μονιμοποιήθηκε στο αρχικό σχήμα. Η παρουσία του την επόμενη σεζόν (2018/19) τον... έστειλε στην Καβάλα και πλέον όλα δείχνουν πως θα γίνει κάτοικος κάμπου.
Ενδιάμεσα όμως καλούνταν να βγάλει και τα προς τα ζην. Πίσω από τη βιτρίνα στην μπάλα δεν είναι όλα στρωμένα με ροδοπέταλα και κάπου εδώ, στην εξίσωσή του, μπήκε ο παράγοντας θέληση. Ο Μαϊδάνος ήθελε να «κυνηγήσει» τα όνειρά του, αλλά την ίδια στιγμή καλούνταν να αντεπεξέλθει στις δυσκολίες της ζωής.
Στα 20 του λοιπόν και ενώ ήταν βασικός στον Νέστο έκανε παράλληλα δύο δουλειές! Πώς τα προλάβαινε; Μόνο εκείνος ξέρει. Σηκώνονταν λοιπόν στις 7 το πρωί, πήγαινε στο καφενείο της περιοχής όπου έκανε delivery με ποδήλατο, μετά είχε προπόνηση και από αργά το απόγευμα ως το βράδυ εργάζονταν (όπως και τώρα πολλές φορές) σε πρακτορείο ΠΡΟ-ΠΟ! Δεν τα παράτησε ποτέ και εύλογα ο προσωπικός χρόνος ήταν ελάχιστος. «Τι να αφήσω ρε παιδιά. Την μπάλα ή τη δουλειά;», έλεγε σε όσους τον ρωτούσαν... αν αντέχει.
Τον Φλεβάρη, λίγο πριν τη διακοπή, σημείωσε και το πρώτο του γκολ όταν διαμόρφωσε το 1-0 υπέρ της Καβάλας στην Καλαμάτα και τώρα ετοιμάζεται για το άλμα... Ενας «μαχητής της ζωής» βρίσκεται αντιμέτωπος για τη νέα πρόκληση, τη μεγαλύτερη μέχρι την επόμενη...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα