Άρης: Αυτά είναι τα δεδομένα για τις πέντε ανανεώσεις συμβολαίων

Άρης: Αυτά είναι τα δεδομένα για τις πέντε ανανεώσεις συμβολαίων

Άρης: Αυτά είναι τα δεδομένα για τις πέντε ανανεώσεις συμβολαίων

bet365

Οι διαπραγματεύσεις των ανθρώπων του Άρη με τους πέντε ποδοσφαιριστές των οποίων τα συμβόλαια λήγουν είναι στην τελική ευθεία τους και το μέλλον αυτών των υποθέσεων βρίσκεται στη διακριτική ευχέρεια των «κίτρινων».

Η αλήθεια είναι ότι πλέον εξαντλούνται τα χρονικά περιθώρια καθώς ο Άρης έχει στη διάθεσή του 19 ημέρες για να βρει σημείο επαφής με τους ποδοσφαιριστές (Μπρούνο Γκάμα, Χαβιέρ Ματίγια, Ντάνι Λάρσον, Μιχάι Κόρχουτ και Χουλιάν Κουέστα) των οποίων τα συμβόλαια λήγουν και βρίσκονται στο πλάνο της επόμενης χρονιάς. Επί της ουσίας, καλούνται να αποφασίσουν για την πολιτική που θα ακολουθήσουν.

Αν δηλαδή θα αναπροσαρμόσουν τις προτάσεις τους ενισχύοντας (συνολικά) τις προσφορές τους κατά περίπου 100.000-150.000 ευρώ ούτως ώστε να κλείσουν οι παίκτες ή θα αποφασίσουν να αλλάξουν ρότα ενεργοποιώντας το σχέδιο της δημιουργίας ομάδας από την αρχή. Βέβαια, βασική προϋπόθεση για να αποκτήσουν τη δυνατότητα αλλαγής κατεύθυνσης είναι η ανάκτηση του δικαιώματος πραγματοποίησης μεταγραφών. Οριστικές εξελίξεις επί του συγκεκριμένου ζητήματος αναμένεται στα μέσα της επόμενης εβδομάδας.

Πέραν πάντως των οικονομικών διαφορών που χωρίζει τον Άρη από τους πέντε παίκτες και οι οποίες δεν είναι μεγάλες, είναι σαφές ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει να διαχειριστεί και το γεγονός ότι σε καμία από τις παραπάνω περιπτώσεις δεν παίζει… μπάλα μόνη καθώς υπάρχουν ισχυροί ανταγωνιστές. Στην περίπτωση του Χαβιέρ Ματίγια είναι η ισπανική Σαραγόσα, σ’ αυτή του Μιχάι Κόρχουτ είναι η κροατική Χάιντουκ, ενώ ο Λάρσον «πολιορκείται» από ομάδες της Κύπρου.

Η περίπτωση που διαφέρει από τις παραπάνω είναι αυτή του Χουλιάν Κουέστα. Στην τελευταία συζήτηση μαζί του φάνηκε ότι η εστία διαφωνίας δεν βρίσκεται τόσο στα χρήματα του συμβολαίου που προτείνει ο Άρης για το επόμενο συμβόλαιο. Υπάρχει διαφορά, αλλά αυτή δεν είναι μεγάλη. Πριν από περίπου δέκα μήνες, όταν έγινε η πρώτη συζήτηση με τον παίκτη για την υπογραφή νέου συμβολαίου το ποσό που αναφέρθηκε ήταν μεγαλύτερο σε σχέση με αυτό που πρότεινε ο Άγγελος Χαριστέας στον αθλητή στην τελευταία επαφή τους. Κι αυτό είναι λογικό καθώς ο ποδοσφαιρικός διευθυντής της ΠΑΕ είναι υποχρεωμένος να συνυπολογίσει τις νέες οικονομικές συνθήκες που δημιουργήθηκαν μετά την πανδημία.. Η συζήτηση μεταξύ των δύο ανδρών περιστράφηκε σε καταστάσεις που έλαβαν χώρα στη διάρκεια της χρονιάς και οι οποίες κλόνισαν τις σχέσεις μεταξύ των δύο πλευρών. Γενικώς, η προϋπόθεση για γίνει ουσιαστική κουβέντα για νέο συμβόλαιο είναι η τακτοποίηση όρων του φετινού συμβολαίου. Καταλήγοντας, αυτή τη στιγμή το ζήτημα βρίσκεται στην αντιπρόταση που κατέθεσε η πλευρά του παίκτη στον Άρη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα