ΠΑΟΚ: Ετοιμος ο Πέλκας για το ΟΑΚΑ

ΠΑΟΚ: Ετοιμος ο Πέλκας για το ΟΑΚΑ

bet365

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στον προσαγωγό και πήρε κανονικά μέρος μαζί με την υπόλοιπη ομάδα στην προπόνηση της Πέμπτης (11/6).

Ο Δημήτρης Πέλκας προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα και είναι έτοιμος για το ντέρμπι του Σαββάτου (13/6, 20:30) στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Παναθηναϊκό για τη 2η αγωνιστική των πλέι οφ.

Η προετοιμασία του Δικεφάλου συνεχίστηκε το πρωί της Πέμπτης. Ο Αμπέλ Φερέιρα και οι συνεργάτες του δούλεψαν με τους ποδοσφαιριστές πάνω στην τακτική προσέγγιση του αγώνα, δίνοντας έμφαση στην κυκλοφορία της μπάλας και την ανάπτυξη. Ξεχωριστό κομμάτι αποτέλεσε η προετοιμασία των στατικών φάσεων, ενώ το πρόγραμμα έκλεισε με οικογενειακό διπλό, το οποίο είχε συγκεκριμένες τακτικές οδηγίες.

Την Παρασκευή (12/6) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:00 και το απόγευμα θα αναχωρήσει για την Αθήνα από το αεροδρόμιο Μακεδονία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα